У дома грижа Големи домакински уреди Отзиви за съдомиялна машина Somat

Отзиви за съдомиялна машина Somat

Сомат за съдомиялни е доста популярна марка, но не толкова рекламирана и известна като Finish. А по отношение на качеството не е по-лошо и значително по-евтино. Разбира се, има отзиви и не много добри, но в интерес на истината: с какъв продукт са доволни 100% от купувачите? В света няма такова нещо!

В нашия преглед ще научите от първа ръка какво казват тези, които не обичат да правят ястията с ръце, ще научите кратка история на марката и ще прочетете нашите заключения от рецензиите.

Малко за производителя Henkel
Да, точно същия известен Хенкел! Много купувачи са объркани от името "Сомат", тъй като това е практически неизвестно. И за да видят кой е производителят, те не винаги предполагат и набързо заключават, че не си струва риска и е по-добре да вземете нещо по-сериозно. Хенкел е стара немска компания с 340 фабрики в 70 страни по света.

Основана е през 1876 г. и първоначално е била насочена към производството на прахове за пране. Най-известният продукт на нашия пазар е Persil.Така сега знаете, че няма нищо съмнително в това име.

Вижте също - Грижа за съдомиялна машина

Таблетки за съдомиялна машина Somat, отзиви

Марина, Твер

Добър инструмент, можете да го вземете!

Предимства- цена, качество, отлично почистване

недостатъци- таблетът е опакован във филм, неудобно е да се разгъва

Купихме съдомиялната машина преди три години. В началото взех почистващи препарати само отделно: прах, сол и препарат за изплакване. По този начин беше много по-евтино.

Но с течение на времето, от факта, че средствата не свършват едновременно, малко се изморявате. Ако забравите да вземете нещо навреме, измиването ще бъде отложено. Затова започнах да търся хапчета.

Намерих сомат според действието и една таблетка излезе общо ... Опитах го и изобщо не съжалявах!

Измива се перфектно, дори сажди се измива. И което е важно, удобен размер: доста малък. Някои са толкова огромни и неудобни, че се забиват в отделението. По принцип препоръчвам!

таблетки сомат

Наталия, Ставропол

Много щастлив, супер! На тази цена това е приказка!

Предимства- измива всичко!

недостатъци- без миризма

Купете продукта само ! Честно казано, преди приемах само скъпи хапчета, тъй като беше страшно да навредя на нова пишеща машина. Но с времето все пак започнах да се оглеждам и да търся алтернатива. И все пак, изложете на месец, това е доста осезаемо за нашето семейство.

Соматът се е превърнал само в спасение! Той мие всичко: мазни кутии с масло, тенджери, чаши с нотка на чай. Ястията просто скърцат на пипане. С една дума - клас!

 

Анастасия, Орол

Изхвърлете ги ... Не се разтваряйте!

Предимства - няма никакви!

недостатъци - един голям недостатък!

Бях много разстроен и разбрах, че казват истината - мизер плаща два пъти.Тези чудо-таблетки не се разтварят дори в две измивания. И, естествено, съдовете бяха измити много зле. Изхвърлих го, без да гледам.

 

Коментар на експерт:

Това са противоречивите отзиви. Вярваме, че това е така, защото клиентите са използвали различни режими на пране. Ако миете с вода при 60 градуса на среден режим, тогава таблетките се разтварят перфектно и измиват всичко.

Вижте също - Защо прането мирише неприятно след пране в пералнята?

Прах за съдомиялни машини Somat, отзиви

Ксения, Москва

Според мен това е просто перфектно!

Предимства - цена, измива добре

недостатъци - не намерих

Една мивка е само за , което, знаете ли, е просто чудесен вариант. Солта издържа дълго време, а препаратът за изплакване е по желание.

Затова не виждам смисъл в сложните продукти и таблети. Основното е, че се измива добре и не оставя ивици. И нямам нужда от повече.

сомат на прах

Олга, Орск

1 чаена лъжичка и всички прибори като нови!

Предимства - солидно достойнство, най-удобната опаковка

недостатъци - няма нито един от тях

Използвам миялна машина вече 7 години. През това време опитах всичко, което можех. Но нито един прах не ми направи такова впечатление.

Разходи за опаковка само 2,5 кг ... Първо изсипах препоръчителната доза, отмивах, докато не скърца. Но веднъж, когато изчерпах от него, излях останалото, нямаше повече от чаена лъжичка. И, представете си, ефектът от измиването беше същият! Разбира се, чиниите бяха средно замърсени, но все пак ...

Важно е опаковката да не е от картон. Няма да се намокри, ако влагата случайно попадне върху него и не се влоши.

Коментар на експерт:

Отзивите са единодушни и никъде в мрежата не открихме нито една лоша дума за този продукт. Така че горещо го препоръчваме.

Гел за съдомиялна машина Somat, отзиви

Маргарита, Волгоград

Не е лошо, но неудобно за изливане.

Предимства - идеален за малки автомобили, евтин

недостатъци - продуктът се излива неравномерно

Мога да кажа, че той мие много добре. Но, никак не ми харесва да го наливам. Защо производителите са направили това не е ясно. Според инструкциите, трябва умело да излеете едно и също и този цвят в същото количество. Но, това никога не се случва. И в крайна сметка един цвят винаги завършва по-рано.

Така че това е мазнина минус. Както и да е, гелът е такова нещо, че не виждам смисъл да го използвам постоянно. Прахчетата са по-икономични и аз приемам гела само когато няма прах по рафтовете, но спешно ми трябва.

сомат за съдомиялна машина

Дария, Перм

Твърде агресивна миризма и висока консумация!

Предимства - може би цената, но прахът все пак е по-евтин

недостатъци - миризмата е силна, консумацията е огромна, неудобно е да се налива

Отхапах и го купих. Не мога да кажа, че много съжалявам, но инструментът не направи никакво впечатление. Миризмата е твърде натрапчива за мен. При миене цялата кухня мирише на това.

И свършва някак твърде бързо. Препоръчителната доза е 30 ml. Но това не е достатъчно! Необходимо е да се излее почти пълно отделение и едва тогава ще има смисъл.

Коментар на експерт:

Да, гелът, както изглежда, не е най-добрият вариант. На цени не е по-изгодно от хапчетата, но има повече караница и свършва по-бързо. Сомат за съдомиялни, затова е най-добре да се приема под формата на прах!

Вижте също - Направете сами заземяване на пералнята

5695 0

Съветваме ви да прочетете:

ТОП 12 най-добри перални машини според отзивите на клиентите