година според купувачите. Най-добрите модели по отношение на съотношение цена-качество. Сравнение на функции и функции. " />
У дома Как да изберем Малки домакински уреди ТОП 6 най-добри двойки до отзиви на клиенти
според отзивите на клиентите " /> според отзивите на клиентите " />

ТОП 6 най-добри двойки до отзиви на клиенти

Ако сте почитател на вкусната и здравословна храна, тогава параходите са начинът, по който трябва да вървите. Почти всички многофункционални готварски печки, смесители за бебешка храна имат способността да парат храна, но няма нищо по-добро от тясно фокусирано устройство. Двойният котел има голям обем на капацитет, в почти всички модели е възможно да се готви храна на няколко етажа, като в същото време се приготвят различни продукти за употреба. Прегледът разглежда най-успешните модели години, избрани от отзиви на клиенти и препоръки на експерти.

Елемент за дома HE-FS1500

Елемент за дома HE-FS1500

Цена - , Той има най-ниската мощност от всички модели в ревюто - 400 вата. 2,5 литрови резервоари могат да бъдат монтирани на две нива, обемът на купата за вода е 500 мл. Контейнери с удобни дръжки. Проста механична система за управление.

Ползи:

 1. Ниска цена.
 2. Високо качество на сглобяване.
 3. Надеждна механична система за управление.
 4. Компактен размер, заема малко място.
 5. Удобни дръжки на контейнери.

Недостатъци:

 1. Загрява водата дълго време.
 2. Няма индикатори и автоматично изключване, когато водата изтича. Системата за управление се състои от таймер за настройка на времето за готвене.

Пароварка за 1-2 души, за повече хора не е много удобно да се готви поради малкия размер на купичките. Ако високата скорост на готвене е приоритет, но бюджетът за закупуване е ограничен, по-добре е да вземете Polaris PFS 0213 - капацитетът му е малко по-голям, се обсъжда допълнително.

Вижте също - Как да изберем правилния двоен котел за дома

Polaris PFS 0213

Polaris PFS 0213

Цена - , Моделът е малък, общият обем на двете купи е 5,5 литра. Чашите се сгъват една в друга за компактно съхранение. Системата за управление е толкова проста, колкото в предишната - един механичен таймер, зададен на един час. Но мощността е по-висока - 650 вата. Има функция "бърза пара" - доставя мощен поток пара след 40 секунди. В края на операцията се чува звуков сигнал. Можете да добавите вода по време на готвене.

Ползи:

 1. Компактен, заема малко място за съхранение.
 2. Бързо загряване на водата. Функция за бърза пара.
 3. Включена книга с рецепти, съвети за готвене в инструкции.
 4. Разумна цена.
 5. Звуково известие в края на готвенето.
 6. Проста механична система за управление.
 7. Дълбочини за готвене на яйца.
 8. Изключване с липса на вода.
 9. Предлага се в бяло и синьо за избор.

Недостатъци:

 1. Когато резервоарът се напълни максимално, водата кипи и изтича. Добра техника за готвене на малки количества храна.

Висока мощност, без да разчитате на малкия размер на контейнера, поради което водата излиза навън. Бързо готвене, подаване на пара след 40 секунди, но с големи порции ще създаде неудобство. Освен с по-голям обем - 800 ml срещу 500, той е подобен на модела Home Element HE-FS1500.

ENDEVER Vita 170/171

ENDEVER Vita 170 171

Цена - , Висока мощност - 1000 вата. 1 час таймер с автоматично изключване на захранването.Защита от прегряване с двойно ниво. Структурата има три нива едновременно. Заедно с високата мощност това ускорява готвенето и ви позволява да приготвите вечерята за семейството в един замах. Общият обем на тавите е 11 литра, всяка оборудвана с удобни дръжки. Автоматично се изключва при липса на вода, нивото на течността се обозначава с индикатор. Разрешено е да се добавя вода в работещ блок.

Ползи:

 1. Изборът на дизайн - в бяло, зелено, сиво.
 2. Голяма мощ.
 3. Три нива.
 4. Кухини за яйца.
 5. Индикацията за нивото на водата и таймерът са подчертани.
 6. Отвор за добавяне на вода по време на употреба.
 7. Силна, издръжлива пластмаса.
 8. Двойна защита от прегряване.

Недостатъци:

 1. Капакът за капене на кондензата няма дръжки за извличане. Трябва да изчакате температурата да спадне в течността, за да извадите удобно контейнера.

Модели 170 и 171 са идентични по технически спецификации, различават се само по цена. Цената е със 171 по-висока, тя е зелена. Ако цветът на калъфа не е основен, можете да изберете по-евтин модел 170 в сив дизайн. Параходът е голям, на фона на двете, считани по-рано за най-мощните и просторни, цената е малко по-висока.

Вижте също - Разликата между мултикукър и двоен бойлер

Tefal VC 1301 Minicompact

Tefal VC 1301 Minicompact

Цена - , Производителят позиционира модела като ултра компактен, с акватимер - когато нивото на водата спадне, той сам се изключва. Всяко ястие има собствена порция вода; по време на готвене изсипете нужното количество течност, препоръчано от производителя за обема и вида на продукта. Три нива за готвене на различни видове храна. Капакът за пара може да се използва като тава.

Ползи:

 1. Включена купа с ориз
 2. Компактно съхранение.
 3. Безвкусна пластмаса.
 4. Обемен контейнер за събиране на вода.
 5. Бийп след готвене.
 6. Изключване в края на водата.
 7. Бързо загряване.
 8. Проста, функционална и надеждна система за управление.
 9. Индикация за нивото на водата.
 10. Капакът може да се използва като тава.

Недостатъци:

 1. Няма таймер за изключване.
 2. Контейнерите не са взаимозаменяеми, този недостатък възниква при компактното съхранение.
 3. Пронизителен, неприятен сигнал за края на готвенето.

Компактният, мощен параход е добър помощник за семейство от 2-3 души. Липсата на таймер донякъде усложнява подготовката, но намалява цената на модела. Добре известен производител, чието оборудване струва парите. Но ако наличието на таймер е важно, преценете следващия модел - Tefal VC 1006 Ultra Compact.

Tefal VC 1006 Ultra Compact

Tefal VC 1006 Ultra Compact

Цена - , Снабден с таймер за 1 час. Водата може да се пълни, когато се използва. Трикратни купи с подвижни решетки, яйцеви кладенци и купа с ориз - пълен комплект, който да оправдае цената. Размерите са компактни, като предишния модел, купичките се сгъват една в друга, но това също ги прави не сменяеми. Значително предимство пред всички модели в класацията е кутията от неръждаема стомана.

Ползи:

 1. Компактно съхранение.
 2. Таймер със изключване.
 3. Долива се с вода по време на употреба.
 4. Парата не пробива капака по време на работа.
 5. Богато оборудване.
 6. Надеждно и просто механично управление.
 7. Корпусът е изработен от стомана.

Недостатъци:

 1. Неудобен дизайн на решетки, е трудно да се отмият останките от храна.

Цената е по-висока от предишния модел, представен в ТОП, но той се оправдава - оборудването е по-голямо, мощността също е по-висока - 950 W срещу 650, има механичен таймер за изключване за 60 минути, метален корпус. Ако всички тези нюанси са важни, струва си да се доплати.

Вижте също - Как да използвате двоен бойлер

Braun FS 3000

Цена - , Бързо генериране на пара - започва да се пара след 45 секунди. Всеки контейнер има свой палет. Можете да готвите различни храни - миризмите няма да се смесват. Комплектът включва купа за ориз. Контейнерите могат да се съхраняват компактно, но можете да замените един друг. Калъфът има отделение за кабела, което също улеснява съхранението.

Ползи:

 1. Купа с ориз.
 2. Индивидуален съд за източване на конденза за всеки контейнер.
 3. Функция за бърза пара.
 4. Загрява водата бързо и започва да хвърля.
 5. Сменяеми купи, компактно съхранение: купичките се подреждат една в друга.
 6. Висококачествена пластмаса и монтаж.
 7. Проста, надеждна система за управление.

Недостатъци:

 1. Висока цена със скромна функционалност.

Надежден производител, надплащането за марката се оправдава с дълго време на употреба, според прегледите на клиентите параходът ще издържи до 10 години без повреди. Но ако бюджетът не включва такава сума за закупуването на обикновен кухненски уред, можете да изберете от първите модели с ниска цена, обсъдени в прегледа. Той има добра функционалност и мощност, голям обем на резервоарите и тяхната взаимозаменяемост. Този параход е най-добрият домашен продукт от ТОП.

784 0


Съветваме ви да прочетете:

ТОП 12 най-добри перални машини до отзивите на клиентите