У дома Отзиви Морфи Ричардс Intellisteam 470006 преглед на параход

Морфи Ричардс Intellisteam 470006 преглед на параход

Парите заемат специално място сред многобройните устройства за готвене. Основното им предимство е способността да се готви не само вкусна, но и здравословна храна. Парената храна не съдържа канцерогени и запазва максимум витамини, необходими за здравословната и здравословна диета. В този случай не е необходимо продуктите да се разбъркват, обръщат и устройството се измива от изгаряна мазнина. Но повечето параходи имат и недостатъци - смесване на миризми и сокове, обемисти размери. Разработчиците на британската компания Morphy Richards взеха предвид тези недостатъци и създадоха най-удобния и обмислен двоен котел Intellisteam 470006.

Уникален принцип на работа

Morphy Richards IntelliSteam 470006

Основната характеристика на двойния котел Morphy Richards е способността да се готвят напълно различни ястия едновременно. Много съвременни параходи се състоят от три нива, в които всички продукти се обработват с една пара, а режимът на готвене за тях, съответно, е един и същ. Храни с различно време за готвене трябва да се поставят или отстраняват на свой ред, рискувайки да се осквернят от горещата пара. Intellisteam 470006 отваря много повече кулинарни възможности, тъй като всяко от трите отделения на този параход има собствен източник на пара и напълно независимо управление. Това е страхотно спестяване на време! Вместо да приготвяте ястия от своя страна, достатъчно е просто да заредите продуктите в различни отделения на двойния котел, да изберете необходимия режим за всяко отделение и да получите тристепенно меню три пъти по-бързо.

Също така производителите са предоставили на Intellisteam 470006 интелигентна функция, благодарение на която параходът е в състояние да изчисли оптималната температура и време за всяко от отделенията и да синхронизира тяхната готовност. Не е необходимо да сваляте готови ястия и да се притеснявате, че нещо ще изстине, защото самото устройство контролира процеса на готвене и ще се увери, че продуктите и в трите отделения са топли, сочни и готови за ядене едновременно.

Функционалност и компактност

Morphy Richards IntelliSteam 470006

Още на пръв поглед параходът Intellisteam 470006 се откроява с удобната си конфигурация, благодарение на която стана възможна независима система за управление на отделението. В стандартния двоен котел нивата обикновено са подредени един върху друг. Резултатът е доста обемна многопластова структура, за която не е лесно да се намери подходящо място в кухнята. Отсеците в Morphy Richards са разположени в хоризонтална равнина, така че устройството е удобно за съхранение. Но това не е единственият плюс на хоризонталния дизайн.

Независимите отделения Intellisteam 470006 решават проблема със смесването на сок и миризма, който е типичен за вертикални модели котли. Месните банички, зеленчукови яхнии и млечни десерти могат спокойно да съществуват в двоен котел Morphy Richards и всяко ястие ще запази своя уникален вкус.

Режими на готвене

Rezhimy prigotovlenija

С парахода Intellisteam 470006 не е необходимо да мислите за избора на време за готвене и да потърсите подходящия продукт в инструкциите, защото той предлага готови програми за всеки вид храна. Общо устройството поддържа осем режима за месо, риба, зърнени храни, листни зеленчуци, коренни зеленчуци, за варене на яйца и приготвяне на сосове, както и режим на отопление. Всички режими под формата на икони са посочени до цифровия дисплей. Когато изберете програма за всяко от отделенията, времето за готвене и съответната икона светват на дисплея. Ако е необходимо, можете да регулирате температурата и времето за вашите лични рецепти.

До контролния панел има и индикатор за нивото на водата. Подобно на всеки съвременен двоен котел, устройството от Morphy Richards има функции за защита от прегряване и от включване без вода.

Външни характеристики

Двойният котел Morphy Richards е изработен от екологични и качествени материали. Калъфът и отделенията са от неръждаема стомана, а капаците за отделенията са от удароустойчиво стъкло. Дръжките на капаците и отделенията са устойчиви на топлина и няма да се нагряват по време на готвене. Тавата за пара и допълнителните купи за сосове и насипни зърнени храни са изработени от пластмаса BPA. Всички компоненти на двойния котел са безопасни за работа при високи температури и не отделят вредни вещества, можете да използвате миялна машина, за да ги измиете.

Освен компактността и лекотата на съхранение, Intellisteam 470006 се откроява със своите обеми. Това е много просторен параход, който може да побере огромните 6,8 литра храна. С три независими отделения в него можете да приготвите пълноценна вечеря за няколко души и всичко това с едно изтегляне. Устройството има и удобен отвор за добавяне на вода по време на процеса на готвене, за това не е необходимо да изваждате отделенията и да контактувате с гореща пара.

Ползите от витамините

Pol'za vitaminov

Всички знаят, че на пара е най-нежният начин на готвене, при който повечето от витамините, минералите и хранителните фибри се задържат в храната. Също така, под въздействието на пара ястията не губят яркия си индивидуален вкус. Парените зеленчуци, гарнитурите, месото се оказват по-сочни и ароматни, отколкото например при пържене, но в същото време те не съдържат канцерогени и вредни мазнини, защото маслото не се използва в параходи. С модерни двойни котли, като Intellisteam 470006, можете да готвите не само диетична храна, но и да реализирате интересни и сложни рецепти, като същевременно харчите минимални усилия. Отнема ви само малко време и вода, за да приготвите пълноценна здравословна храна.

Обобщавайки, можем да кажем, че параходът Intellisteam 470006 от Morphy Richards е наистина висококачествено, многофункционално устройство с уникални функции. Ясно е, че цената на двоен котел е по-висока от стандартните многостепенни устройства, но това трудно може да се отнесе към минусите. Сред основните предимства трябва да се отбележи:

  • Три отделни отделения за продукти с независим контрол, които не смесват сокове и миризми;
  • осем предварително зададени режима за готвене на всички видове ястия;
  • хоризонтален дизайн, благодарение на който устройството е удобно да се съхранява;
  • просторен обем от 6,8 литра, което ви позволява да готвите няколко ястия наведнъж.

868 0

Препоръчваме ви да прочетете:

ТОП 12 най-добри перални машини според отзивите на клиентите