У дома Отзиви Panasonic TX-32FSR500 TV ревю

Panasonic TX-32FSR500 TV ревю

С LED телевизора Panasonic TX-32FSR500 ще се насладите на модерни забавления и възможности! Можете да гледате любимите си телевизионни предавания, филми на ярък 32-инчов екран. Модел с ярък панел, интелигентно затъмняване, висококачествено изображение с HD резолюция. Разнообразие от функции за свързване към мрежи, прехвърляне на съдържание. Има Smart TV - по всяко време можете да се свържете с интернет и да гледате видеото, от което се нуждаете.

Този модел участва класиране на най-добрите 32-инчови телевизори.

екран

Panasonic TX-32FSR500

32-инчов дисплей с резолюция 1366 х 768 пиксела, направен на базата на матрица с подсветка с LED. Картината е контрастна, реалистична. Скоростта на опресняване е 60 Hz. HDR технология - телевизионният екран възпроизвежда пълноцветно ясно изображение. Светлите зони на рамката ще бъдат още по-ярки, а тъмните ще придобият специална дълбочина. Моделът поддържа режим Sport, който комбинира богати цветове и съраунд звук, за да гледате любимите си спортове с ефект на присъствие. В режим "Игра" устройството ще премине да работи с ускорено време за реакция, за да предава по-интензивно всяка сцена на играта.

Външен вид

Panasonic TX-32FSR500

Телевизорът е изработен в класически черен цвят. Тънките му рамки около екрана ще ви позволят напълно да се потопите във вълнуващ филм и да се насладите да гледате любимото си телевизионно шоу. На равна повърхност телевизорът е надеждно монтиран на два чисти V-образни крака. Можете да окачите устройството на стената, като използвате скоба със стандарта VESA 200 x 200. Размерите без стойка са 733 х 437 х 69 мм. Тегло - 5,5 кг.

конектори

Panasonic TX-32FSR500

 1. HDMI-конектор (2 бр.) - свързване на цифрови устройства за предаване на изображение и звук (компютри, лаптопи, DVR и др.).
 2. USB конектор (2 бр.) - свържете USB-флашка или външен твърд диск. По този показател телевизорът превъзхожда своите конкуренти.
 3. AV вход (червен, бял, жълт) - свържете аналогови устройства (видеокамери, DVD, Blu-ray плейъри, някои телевизионни предаватели).
 4. Аудио изход 3,5 мм - за свързване на слушалки или високоговорители.
 5. RJ-45 конектор (Ethernet) - за свързване на интернет кабел.

Звук

Звук

Общата звукова мощност е 20 вата, 2 вградени високоговорителя с мощност 10 вата всеки. Нейният конкурент има същата сила Telefunken TF-LED32S39T2Sно PANASONIC TX-32FSR500 има по-добро качество на звука благодарение на системата Cinema Surround. Това е собствена технология за създаване на висококачествен съраунд звук.

Функции

SMART TV - богатите възможности на интелигентна платформа, работеща с операционната система Firefox с по-оптимизирана лента за навигация. По-добре се прилага, по-лесен за използване, отколкото в Samsung UE32N5300AUXRU работеща с операционната система Linux. Гледайте любимите си филми, слушайте музика, избирайте интернет приложения на Smart TV. Сега всяко мултимедийно съдържание ще бъде достъпно на екрана на вашия телевизор, което ще направи вашето свободно време много по-интересно.

За безжичната връзка на телевизора с други умни устройства отговаря интегрираният Wi-Fi и DLNA модул.

Прекарване и споделяне - Тази технология лесно възпроизвежда съдържанието на вашия смартфон или таблет на телевизионния екран.

Time Shift е функция за запис на любимата ви програма за гледането й във всеки удобен момент.

Предимства и недостатъци

Panasonic TX-32FSR500

Ползи:

 1. Отличен екран с поддръжка за режимите „Спорт“ и „Игра“.
 2. Качествен звук благодарение на системата Cinema Surround.
 3. Умен телевизор.
 4. Удобна, бърза синхронизация с вашия смартфон за показване на съдържание на телевизионния екран.

Недостатъци:

 1. Висока цена.
 2. Понякога браузърът замръзва, докато зарежда сайтове.

присъда

Модел Panasonic TX-32FSR500 с всички необходими функции, максимално лесно използване. Телевизорът използва съвременни системи за подобряване на качеството на звука и картината. Гледането на филми по него е удоволствие. Smart TV е реализирана на високо ниво, опростена и разбираема за всеки човек. Нейният пряк конкурент е Samsung UE32N5300AUXRU - има почти същата функционалност, но функцията му за Smart TV ще бъде малко по-трудна за разбиране и този модел струва повече. Цена - ... Според мен не бива да преплащате да купя Samsung. Моделът е наистина приличен.

2189 0

Съветваме ви да прочетете:

ТОП 12 най-добри перални машини според отзивите на клиентите