У дома Как да изберем телевизори ТОП 14 най-добри 32-инчови телевизори според отзивите на клиентите

ТОП 14 най-добри 32-инчови телевизори според отзивите на клиентите

Когато купувате телевизор, първият критерий за избор е цената. Затова разбих рейтинга на най-добрите модели в техния ценови диапазон. Във всяка група са представени известни производители на оборудване - Samsung, LG, Panasonic, Sony. Но сериозна конкуренция за тях бяха новите модели на марките Xiaomi, TELEFUNKEN, BBK и други. Ще разберем дали си струва да плащате повече за телевизора на известна марка или дали можете да вземете устройството не по-лошо, а понякога и по-добре, но от производители, които тепърва навлизат на световните пазари. Проведох анализ на пазара, прочетох отзиви на клиенти и експертни мнения, сравних характеристиките и въз основа на тази информация съставих рейтинг на най-добрите 32-инчови телевизори на годината.

ТОП 3 модела 32 инча нагоре

Thomson T32RTE1220

Thomson T32RTE1220

Моделът на канадския производител отваря рейтинга - Thomson, Това е най-бюджетният телевизор от всички представени - цената му е само , Той няма съвременни функции, например Smart TV, не може да се контролира от смартфон, но има добър екран с висококачествено изображение. Той хваща добре всички канали. По-подходящ за лятна резиденция или за кухня. Ще бъде удобно да гледате новинарски предавания, спортни програми.

Ползи:

 1. Цена. Това е основният индикатор при избора на модел.
 2. Добра матрица. При ниска разделителна способност картината е с доста прилично качество.
 3. Добър прием на канала.

Недостатъци:

 1. Нискокачествен звук. Подходящ за гледане на новини, неудобно е да гледате добри филми по него.
 2. Малка функционалност. Няма допълнителни функции или технологии за подобряване на картината или звука.

Thomson T32RTE1220 според мен е подходящ за лятна къща или кухня с толкова малък набор от функции. Той перфектно улавя сигнала на кабелна и аналогова телевизия - това е едно от основните му предимства. Модел цена - общо , което веднага го прави по-привлекателен в очите на потенциалните купувачи, които търсят прост модел на достъпна цена. Но ако имате нужда от телевизор със Smart TV, препоръчвам Polarline 32PL13TC-SM, Ще струва , но моделът е по-технологичен.

Polarline 32PL13TC-SM

Polarline 32PL13TC-SM

Следващата проба е пусната от местен производител Polarline, Малко по-скъпо от предишното: цената е 10 000 стр., Но функционалността е по-богата. Smart TV на операционната система Android. Благодарение на яркия екран, достатъчно мощен, съраунд звук, можете да гледате съобщения за новини някъде в страната и грандиозни филми у дома в хола.

Ползи:

 1. Хубав, светъл екран.
 2. Висококачествен звук с достатъчно силна височина.
 3. Умен телевизор.
 4. Той хваща добре Wi-Fi.
 5. Цена.

Недостатъци:

 1. Забавете интернет, приложения.
 2. Хванете само сигнал с добро качество.

Polarline 32PL13TC-SM се превърна в много популярен модел на телевизионния пазар поради своята функционалност и достъпна цена. Неговата цена - което не е много по-скъпо от Thomson T32RTE1220, Но ще получите функция Smart TV, повече конектори за връзка. Друг конкурент е SAMSUNG UE32N5300AUXRU - заслужава си , също има функция Smart TV, екранът и разделителната способност са по-добри, но цената е много по-висока. Според мен Polarline 32PL13TC-SM е много достоен, добър модел, който си заслужава да се разгледа по-отблизо.

TELEFUNKEN TF-LED32S39T2S

TELEFUNKEN TF-LED32S39T2S

Следващият модел е от немския производител TELEFUNKEN. Телевизорът се оказа много висококачествен, евтин, достатъчно функционален за устройство от своята категория. зад получавате Smart TV на Android OS, мощност на звука - 20W, ярък, цветен екран.

Ползи:

 1. Ярък, висококачествен екран.
 2. Страхотно звучене.
 3. Умна телевизия с Android TV 6.0.
 4. Той хваща добре Wi-Fi.
 5. Не губи връзка с Интернет.

Недостатъци:

 1. Дълго включете.
 2. Приложенията се забавят.

Telefunken TF-LED32S39T2S е доста добър телевизор с функция Smart-TV за разумна цена. Съвременната функционалност, широките мултимедийни възможности работят без излишна конфигурация, но трябва да свържете телевизора към интернет. Леко неудобство възниква, когато включите телевизора или когато стартирате приложения, отнема известно време. Телевизорът има висококачествен екран и добър звук от стандартните високоговорители. Рамките около екрана са тънки, дизайнът е класически. Моделът ще се състезава Polarline 32PL13TC-SM... Те са много сходни по функционалност и са приблизително в същия ценови диапазон. Цена - .

3 най-добри телевизора 32 инча нагоре

BBK 32LEM-1045-T2C

BBK 32LEM-1045 / T2C

Продукт на китайския производител BBK... Доста бюджетна техника с минимален набор от налични функции. Няма оплаквания за качеството на сглобяване, но има качество на картината и звука. Цена - ... За по-малко пари можете да закупите TELEFUNKEN TF-LED32S39T2S или Polarline 32PL13TC-SM със Smart TV, висококачествена картина, високо ниво на звука.

Ползи:

 1. Достъпна цена.
 2. Тегло.
 3. Той хваща добре и намира канали.

недостатъци

 1. Много малко функционалност.
 2. Липса на Smart TV.
 3. Когато гледате филми, картината често е замъглена.
 4. Звукът е силен, но с лошо качество.

BBK 32LEM-1045 / T2C е достъпен модел, но с минимален набор от налични функции. Картината при гледане на филми е размита, размазана, а качеството на звука е лошо. Често се налага да правите телевизора много силен, за да чуете диалозите, но поради това качеството на звука се губи. Разбира се, липсата на Smart TV е голям недостатък, защото неговите преки конкуренти TELEFUNKEN TF-LED32S39T2S и Polarline 32PL13TC-SM тази функция съществува и се прилага доста добре, както за бюджетната технология. Цена BBK 32LEM-1045 / T2C - ... Трябва да решите дали да се задоволявате само с функцията да гледате обикновена телевизия или да спестите пари и купете телевизор със Smart TV, достъп до Интернет, висококачествен звук и добър екран.

Thomson T32RTL5140

Thomson TV от канадски производител с функция Smart TV, но работеща с операционна система Linux, която не е толкова широко разпространена и популярна като Android. Има навик да замразява, забавя при изтегляне или инсталиране на приложения. Но има функция Time Shift: можете да спрете телевизионната програма за излъчване по всяко време и да я запишете, за да продължите да гледате от момента на пауза в друго време. Цена - 12 500 рубли.

Ползи:

 1. Наличност на интелигентна телевизия.
 2. Функция за смяна на времето.
 3. Добро качество на картината.
 4. Перфектно хваща и поддържа Wi-Fi мрежа.

Недостатъци:

 1. Ниско качество и ниво на звука.
 2. Умна телевизия, базирана на Linux, а не Android.
 3. Дълъг старт, забавяне на приложенията.

Thomson T32RTL5140 е висококачествен, функционален телевизионен модел с функция Smart TV за вашите пари. Ако не вземете предвид качеството на звука, сравнително дългото стартиране, инсталирането на приложения от Интернет, тогава този модел определено ще ви интересува. Според мен по-добре от нея TELEFUNKEN TF-LED32S39T2S или Polarline 32PL13TC-SM... Те имат функция Smart TV, но тя е по-добре внедрена и цената им е по-малка. Модел цена - .

LG 32LJ510U

LG 32LJ510U

Следващият модел е от световно известния южнокорейски производител Lg... Както винаги, те получиха добре сглобена техника, метален калъф, а не пластмасов, както повечето производители. Страхотен екран, мощен, богат звук с виртуална съраунд технология. Липсата на Smart TV е голям недостатък предвид цената - .

Ползи:

 1. Висококачествен екран, страхотно изображение.
 2. Мощен богат звук благодарение на виртуалната съраунд технология.
 3. Красива метална рамка за телевизор.

Недостатъци:

 1. Липса на връзка с интернет и Smart TV.
 2. Минималният набор от функции.
 3. Цена. Бих искал по-долу.

Когато купувате LG 32LJ510U, получавате добре вграден телевизор с отличен екран, висококачествени изображения и силен, богат звук. Но няма да получите целия набор от функции, на който се надявахте, като се има предвид цената - ... За по-ниска цена можете да закупите например TELEFUNKEN TF-LED32S39T2S с функция Smart TV в Android платформа или Polarline 32PL13TC-SM със същата технология. Тези модели са по-евтини, но в тях има повече функции и възможности. По отношение на качеството на картината и звука те не са по-ниски от LG 32LJ510U. От вас зависи да решите дали да закупите телевизор от известна световна марка с минимум функции или с по-ниска цена и с по-голям набор от функции, но от малко известен производител.

ТОП 5 телевизора 32 инча до

Panasonic TX-32FSR500

Panasonic TX-32FSR500

Моделът е от световно известния японски производител - Panasonic. TX-32FSR500 има всички необходими опции, опростени колкото е възможно повече. Съвременните системи Swipe & Share и Time Shift, Smart TV са много добре внедрени, това ще бъде разбираемо за всеки потребител. Цена - 18 000 рубли.

Ползи:

 1. Отличен екран с поддръжка за режимите „Спорт“ и „Игра“.
 2. Качествен звук благодарение на системата Cinema Surround.
 3. Умен телевизор.
 4. Удобна, бърза синхронизация с вашия смартфон за показване на съдържание на телевизионния екран.

Недостатъци:

 1. Висока цена.
 2. Понякога браузърът замръзва, докато зарежда сайтове.

Модел Panasonic TX-32FSR500 с всички необходими функции, максимално лесно използване. Телевизорът използва съвременни системи за подобряване на качеството на звука и картината. Гледането на филми по него е удоволствие. Smart TV е реализирана на високо ниво, опростена и разбираема за всеки човек. Нейният пряк конкурент е Samsung UE32N5300AUXRU - има почти същата функционалност, но функцията му за Smart TV ще бъде малко по-трудна за разбиране и този модел струва повече. Цена - ... Според мен не бива да преплащате да купя Samsung. Моделът е наистина приличен.

Xiaomi Mi TV 4A 32

Xiaomi Mi TV 4A 32 T2

Китайският модел от новак на телевизионния пазар - Xiaomi - веднага нахлу в ТОП на световните продажби поради ниската си цена и възможности. Но не е напълно оптимизиран за пазара - това е основният му недостатък. Китайският език ще присъства навсякъде в менюто, приложенията, което затруднява използването му. Но самият модел е сглобен перфектно, има функция Smart TV, управление от смартфон на операционната система Android или IOS. Цена Xiaomi Mi TV 4A 32 T2 - .

Ползи:

 1. Изключителни технологии за контрол на телевизия и други джаджи в цялата къща.
 2. Отличен прием на wifi.
 3. Умен телевизор.
 4. Ниска цена.

Недостатъци:

 1. Китайски език, когато е включен.
 2. Дълъг телевизор, създаден за себе си.
 3. Качеството на сглобяването е средно.

Xiaomi Mi TV 4A 32 T2, според мен, все още не е предназначен за пазара. Всичко е за фърмуера: той поддържа само китайски. Когато настройвате и инсталирате приложения, можете да го промените на английски, но с руския проблем не всички приложения са пригодени за него. Xiaomi планира да пусне многоезичен фърмуер за нашия пазар, но това е в бъдеще. Изключителните приложения са лесни за използване, позволяват ви да контролирате оборудването от вашия смартфон, да променяте настройките, дори да свързвате IP камери. Добрият екран, качествен звук, Smart TV функция правят Xiaomi достоен конкурент на моделите Sony KDL-32RE303, TELEFUNKEN TF-LED32S39T2S или Polarline 32PL13TC-SM, но ви съветвам да не купувате този модел все още: той все още не е напълно адаптиран към нашия пазар, струва си ... За тези пари можете да закупите оборудване, подходящо за нашия регион, с богат набор от функции.

LG 32LJ500V

LG 32LJ500V

Друг модел на южнокорейския производител LG. Но сега с екран 1920 x 1080 и True Motion за невероятни изображения. С технологията Virtual Surround гледането на телевизия сега е истинско удоволствие. Но функцията Smart TV никога не е внедрена в този модел и това веднага намали броя на потенциалните купувачи. LG 32LJ500V цена - ... За същата сума можете да закупите Panasonic TX-32FSR500 - не е по-лошо, има Smart TV и други полезни функции.

Ползи:

 1. Full HD екран с резолюция 1920 × 1080.
 2. Мощен богат звук благодарение на виртуалната съраунд технология.
 3. True Motion технология.

Недостатъци:

 1. Липса на интернет връзка, Smart TV.
 2. Минималният набор от функции.
 3. Цена. Бих искал по-долу.

LG 32LJ500V е добре вграден телевизор с отличен Full HD екран, който предоставя много реалистична картина, силен, богат звук благодарение на Virtual съраунд технологията. Но няма да получите всички функции, на които се надявахте, и ако вземете предвид цената - , тогава мога да задам въпрос: за какви пари? За по-ниска цена можете да вземете напр. TELEFUNKEN TF-LED32S39T2S с функция Smart TV в Android платформа или Polarline 32PL13TC-SM със същата технология тези телевизионни модели са по-евтини. Или Panasonic TX-32FSR500 със Smart TV - също струва , Но всички тези модели имат един недостатък, поради който купувачите често избират LG 32LJ500V - това е Full HD форматът. Всички изброени конкуренти имат 1366 × 768 HD формат.

Sony KDL-32RE303

Sony KDL-32RE303

Следващият модел е от световния гигант, японски производител Sony, Компанията достави оборудването с много добър HD екран, Motionflow ™ XR функция, което позволява да се постигне много красива картина, като напълно се елиминира замъгляването. Звукова система - с функцията Clear Phase за анализ и компенсиране на неточности при възпроизвеждане на звук през високоговорителите на телевизора: звукът е ясен, силен, равномерен. Но Sony KDL-32RE303 също няма функция Smart TV, която добавя голяма муха в мехлема в бъчва с мед. Цена - .

Ползи:

 1. Технологии за подобряване на качеството на изображението и звука.
 2. Защита от пренапрежение
 3. X-Protection PRO технология за защита на вашия телевизор.

Недостатъци:

 1. Липса на Smart TV.
 2. Не всички скоби са подходящи за монтаж на стена, тъй като захранващият конектор пречи.
 3. Висока цена.

Марката Sony е известна с телевизорите, KDL-32RE303 е потвърждение за това. Той има технологии, които не са включени LG 32LJ500V, SAMSUNG UE32N5300AUXRU, Panasonic TX-32FSR500, но липсата на Smart TV и разделителна способност от 1366 × 768 дава повод на купувача да разгледа подробно други модели телевизори. Цена - , зад можете да закупите Panasonic TX-32FSR500 със Smart TV, отличен екран или за Samsung UE32N5300AUXRU със Smart TV и много технологии за подобряване на изображението.

SAMSUNG UE32N5300AUXRU

SAMSUNG UE32N5300AUXRU

Следващият модел е от южнокорейски производител Samsung, 32-инчов Full HD екран с резолюция 1920 × 1080 и поддръжка за HDR технология. Телевизорът използва няколко технологии, за да подобри качеството на изображението и звука. Функция Smart TV, която, както винаги в Samsung, се изпълнява на добро ниво. Цена - , Според мен цената е адекватна на качеството на технологиите и достъпната функционалност.

Ползи:

 1. Хубава снимка.
 2. Ъгли на видимост: 178 - хоризонтално, 178 - вертикално.
 3. Качествен звук.
 4. УМЕН ТЕЛЕВИЗОР.
 5. Функционалност, простота на настройките.
 6. Възпроизвеждане на видео през браузър.
 7. Бърза операционна система и пълнене.
 8. Има сензор за светлина.
 9. Гласов асистент.

Недостатъци:

 1. Един USB порт.
 2. Не много удобно дистанционно.
 3. Няма програми като на android.
 4. Звукът не е достатъчно силен.
 5. Цена (бих искал по-евтино).
 6. Загубва wifi мрежата.

Моделът Samsung UE32N5300AUXRU, въпреки че принадлежи към бюджетния сегмент, но функциите, необходими на потребителя, са достатъчни. Телевизорът използва съвременни технологии, които ви позволяват да получите много ярка цветна картина. Той е по-технологичен от конкурентите си Polarline 32PL13TC-SM и Thomson t32rte1220но струва два пъти повече. Разбира се, не без недостатъци, но вярвам, че има повече предимства, отколкото недостатъци.

ТОП 3 телевизора от 32 инча до

LG 32LK6190

LG 32LK6190

Следващият рейтинг модел е от южнокорейския производител LG. 32-инчов Full HD екран (1920 × 1080). Технологията Dynamic Color прави изображението по-реалистично, по-ярко, по-наситено. Функция Smart TV - на платформата Android, която опростява използването на телевизора. Хубав бонус е технологията Miracast: можете да показвате изображение от смартфон на телевизионен екран. Цена - .

Ползи:

 1. Full HD екран с резолюция 1920 × 1080.
 2. Мощен, богат звук с Virtual съраунд плюс.
 3. Приложението LG TV Plus.
 4. Miracast Technology.

Недостатъци:

 1. Случаят е лесно замърсен, бял.
 2. Понякога не хваща Wi-Fi мрежата.
 3. Висока цена.

LG 32LK6190 е отличен телевизор с невероятен Full HD екран, който дава много реалистична картина, силен, богат звук благодарение на технологията Virtual surround plus. Технологията на Smart TV превръща този телевизор в развлекателен медиен център с достъп до Интернет и безплатни приложения с много филми и друго разнообразно съдържание. Но цената за такава функционалност е доста голяма, е , За по-малка сума можете да закупите поне висококачествен и функционален телевизор със Smart TV - Sony KDL-32RE303 или Panasonic TX-32FSR500.

Samsung UE32M5550AU

Samsung UE32M5550AU

Издаден през 2018 г. от южнокорейския производител Samsung. Качество на изображението - с Full HD резолюция, заедно с Ultra clean, Contrast Enhancer, Micro Dimming Pro, PurColor технологии. Благодарение на тях точността на пренос на цветове се увеличи приблизително 7 пъти, общият брой полутонове в цветно изображение се увеличи. Функции - Smart TV, Smart View, Smart Hub, което го отличава от конкурентите. Цена - .

Ползи:

 1. ПЪЛНО HD (1080p).
 2. Ъгли на видимост: 178 - хоризонтално, 178 - вертикално.
 3. УМЕН ТЕЛЕВИЗОР.
 4. Страхотна функционалност за подобряване на качеството на картината.
 5. Функция Smart View.
 6. Функция Smart Hub.

Недостатъци:

 1. Цена (бих искал по-евтино).
 2. Качествено изграждане. В ъглите на тялото - увеличени пропуски.
 3. Приложенията и игрите се забавят.

Samsung UE32M5550AU е високотехнологичен модерен модел на телевизионния пазар. Различава се от конкурентите Panasonic TX-32FSR500, LG 32LK6190 още повече гъвкавост. Много добро озвучаване на високоговорителите, много полезни функции за обикновения потребител: показване на изображения от смартфон на екрана, многофункционален контролен панел, гласово управление. Трябва да платите за всичко това , За по-малко пари можете да закупите качествени модели, например същия Panasonic TX-32FSR500, който струва с функция Smart TV и страхотна картина. Трябва да решите дали сте готови да платите за много тенденциозни технологии или по-добре да харчите пари за по-евтин модел, но не по-малко технологичен.

Sony KDL-32WD756

Sony KDL-32WD756

Друг модел е от световния гигант, японският производител Sony. Този път телевизорът е оборудван с Full HD екран с X-Reality PRO технология, а звукът има функция Sony ClearAudio. Изображението се довежда до идеала, а звукът става обемен, силен, мощен. Моделът беше оборудван с функция Smart TV, базирана на операционната система Linux. Поради това много приложения се забавят, отварят се за дълго време. Цена - , За по-малко пари можете да си купите Samsung UE32M5550AU, който според мен е по-добър.

Ползи:

 1. Изключителни технологии за подобряване на качеството на картината и звука.
 2. Отличен прием на wifi.
 3. Умен телевизор.

Недостатъци:

 1. Висока цена.
 2. Забавете инсталираните приложения.
 3. Малко безплатни приложения.

Sony пусна доста висококачествен и добър модел Sony KDL-32WD756. Използва много технологии за подобряване на качеството на звука и изображението. Но моделът има малък брой функции, конкурентите имат повече от тях, напр. Samsung UE32M5550AU или Panasonic TX-32FSR500, Цена KDL-32WD756 - , Мисля, че тази цена е много висока. За по-малко пари можете да закупите един от тези модели. Те няма да са по-лоши, а в някои аспекти дори и по-добри.

 

11708 0

Съветваме ви да прочетете:

ТОП 12 най-добри перални машини до отзивите на клиентите