У дома Отзиви Samsung T32E310EX TV ревю

Samsung T32E310EX TV ревю

Телевизорът Samsung T32E310EX е модел 2016 г. с 32-инчов екран, Full HD резолюция, изработен в тънък черен калъф. Поради тесните рамки, екранът изглежда дори малко по-голям. Компанията не претовари модела с допълнителни функции и пусна обикновен висококачествен телевизор, лесен за използване и конфигуриране.

екран

Samsung T32E310EX

32-инчов (82 см) LCD екран със съотношение на страните 16: 9, резолюция на дисплея 1920 × 1080 px (Full HD) и честота на опресняване от 50 Hz. LED светодиодна подсветка, както и при всички други модели на Samsung, светодиодите са инсталирани отстрани на LCD матрицата. Следователно телевизорите са по-тънки от обикновено, но в краищата на екрана може да има светлина. Ъгъл на видимост - 178 °: когато се гледа отстрани, картината остава същата ясна, ярка. Ниво на яркост - 300 cd / m22а контрастът е 4000: 1.

Външен вид

Samsung T32E310EX

Отстрани изглежда, че телевизорът не се различава от другите модели от този клас. Но ако погледнете внимателно, можете да видите много тесни хоризонтални и вертикални ръбове, които визуално правят телевизора по-голям. Черният цвят на калъфа ще се впише в дизайна на всяка стая. Осигурен е монтаж на телевизора на стената, инсталиране на стойка (включена в комплекта). Размери - 721 × 425 × 53 мм. Тегло без стойка - 4,79 кг.

конектори

Samsung T32E310EX

 • HDMI (2 бр.) - свържете цифрови устройства за предаване на изображения и звук (компютри, лаптопи, DVR и др.).
 • USB (1 бр.) - свържете USB флаш устройство или външен твърд диск.
 • AV вход (червено, бяло, жълто) - свържете аналогови устройства (видеокамери, DVD, Blu-ray плейъри, някои телевизионни предаватели).
 • Изход на звука 3,5 мм - за свързване на слушалки или високоговорители.

Звук

Samsung T32E310EX

Общата звукова мощност е 20 вата, 2 вградени високоговорителя с мощност 10 вата всеки. За създаване на съраунд звук се използва специална обработка на сигнали Dolby Digital: в този модел той е реализиран на високо ниво. Звукът е мощен, силен, обемен, ясен, дори в обикновени телевизионни предавания, да не говорим за съвременните филми.

Функции

Samsung T32E310EX

 • Телевизорът поддържа приемането на общи телевизионни излъчващи формати - цифрови DVB-T и DVB-T2, кабелни DVB-C, сателитни DVB-S и DVB-S2.
 • Картина в картина - две изображения се показват едновременно. Първият се показва на целия екран, вторият - в ъгъла.

Предимства и недостатъци

Ползи:

 • отличен Full HD екран;
 • ясен, силен звук;
 • солиден външен вид;
 • добър прием на сигнал, бърза настройка на канала.

Недостатъци:

 • неясен крак (стойка) на телевизора. Телевизия се люлее отстрани;
 • неудобно да се свържете с компютър вместо монитор;
 • дълго превключване на канала.

присъда

Samsung доволен от качествения модел, но заслужава ли си? - това е голям въпрос. Екранът с Full HD разделителна способност се оказа наистина много добро качество, като аудио системата, но липсата на Smart TV ви кара да се замислите относно възможността да закупите. В крайна сметка за 15 хиляди можете да си купите Samsung T24H390SI с Full HD, с диагонал 24 инча, но той има функция Smart TV под контрола на операционната система Tizen и тази функция е важна за напредналия потребител. Изборът е твой.

1595 0

Препоръчваме ви да прочетете:

ТОП 12 най-добри перални машини според отзивите на клиентите