У дома Отзиви Thomson T32RTE1220 телевизионен преглед

Thomson T32RTE1220 телевизионен преглед

Компактен модел Thomson T32RTE1220 с 32-инчов LCD екран. Благодарение на вградените тунери ще се предлагат висококачествени канали за гледане. Такъв е случаят, когато няма нищо излишно и за парите си получавате качествен телевизор, с добра, ярка картина, със стандартни набори от функции.

Този модел участва в класиране на най-добрите 32-инчови телевизори.

екран

Thomson T32RTE1220

32-инчов LCD с съотношение 16: 9. Това е класически вариант за телевизор с такъв размер. Разделителна способност на дисплея - 1366 × 768, 720 HD. Скорост на опресняване - 50 Hz: този индикатор показва възможността за лесно размиване на движещи се обекти в динамични филмови сцени. Директна LED подсветка, светодиодите се разпределят равномерно под LCD матрицата. Еднородна яркост, без отблясъци. Обявеният от производителя ъгъл на видимост достига 178 °.

Външен вид

Thomson T32RTE1220

Корпусът е изработен от обикновена пластмаса, проста черна версия. Размери: ширина - 730 мм, височина - 436, дълбочина - 80. Има стойка за монтаж на маса или бордюрен камък, възможност за окачване на стена (необходима е допълнителна скоба с монтажни размери 100 × 100 мм). Тегло на телевизора - 4,2 кг, той е по-тежък от конкурента си Samsung UE32N5300AUXRUкоято тежи 3,8 кг.

конектори

Thomson T32RTE1220

Телевизорът Thomson T32RTE1220 поддържа приемането на общи и модерни формати за излъчване на телевизия, сред които цифрови (DVB-T, DVB-T2), кабелни (DVB-C), сателитни (DVB-S, DVB-S2).

Налични формати за връзка:

  1. HDMI-конектор (2 бр.) - свързване на цифрови устройства за предаване на изображение и звук (компютри, лаптопи, DVR и др.).
  2. USB конектор (1 бр.) - свързване на USB флаш устройство или външен твърд диск.
  3. AV вход (червено, бяло, жълто) - свързване на аналогови устройства (видеокамери, DVD, Blu-ray плейъри, някои телевизионни предаватели). Това е изходът Samsung UE32N5300AUXRU не.
  4. Коаксиален изход - може да се използва за предаване на звук при свързване на външни високоговорители.
  5. 3,5 мм аудио изход - за свързване на слушалки или акустика.

Звук

Звук

Звуковата мощност е 10 W, телевизорът има 2 високоговорителя по 5 W всеки, създавайки съраунд звук. Качеството на звука е средно. Тези високоговорители са подходящи за гледане на новини или спорт. Когато гледате филми, няма насищане и яснота на звука.

Функции

Thomson T32RTE1220

Записвайте видео на USB съхранение: любимото ви шоу или филм може да бъде записано на USB флаш устройство. Това е проста, но полезна функция, която технологията на другите производители на телевизори няма. Има таймер за настройка на автоматично изключване. По принцип наборът от функции е недостатъчен.

Предимства и недостатъци

Thomson T32RTE1220

Ползи:

  1. Цена. Това е основният индикатор при избора на модел.
  2. Добра матрица. С малка резолюция картината е с прилично качество.
  3. Добър прием на канала.

Недостатъци:

  1. Нискокачествен звук. Подходящ за гледане на новини, неудобно е да гледате добри филми по него.
  2. Малка функционалност. Няма допълнителни функции или технологии за подобряване на картината или звука.

присъда

Thomson T32RTE1220

Thomson T32RTE1220 според мен е подходящ за лятна резиденция или кухня с толкова малък набор от функции. Той перфектно улавя сигнала на кабелна и аналогова телевизия - това е едно от основните му предимства.Модел цена - общо , което веднага го прави по-привлекателен в очите на потенциалните купувачи, които търсят прост модел на достъпна цена. Но ако имате нужда от телевизор със Smart TV, препоръчвам Polarline 32PL13TC-SM, Той ще си струва , но моделът е по-технологичен.

3547 0

Съветваме ви да прочетете:

ТОП 12 най-добри перални машини до отзивите на клиентите