У дома Как да изберем Климатична техника Избор на електрическа подгряване на краката

Избор на електрическа подгряване на краката

Електрически подгревател за крака е чудесен начин да затоплите краката си винаги, когато и където имате нужда от тях. Това може да бъде истинско спасение от хипотермия на краката в офиса или в къща, която все още не е имала време да се затопли. Една проста и компактна постелка ще ви се притече на помощ, когато имате нужда.

Затова е много практично да има такъв във фермата. Нека помислим какво е електрически подгревател за крака и къде може да се използва.

ТОП 10 най-добри нагреватели с Aliexpress

Подложки за електричество

Електрически килим не изглежда различно от обикновен килим. Той обаче има своя специална структура, а именно:

 • действителният нагревателен елемент;
 • покритие (покритие);
 • шнур с щепсел.

Нагревателният елемент обикновено е направен от тънък и гъвкав материал, който позволява ролката и да се премества, без да се уврежда структурата му.

Покритието, което всъщност е килим, в същото време изпълнява защитна функция срещу проникване на влага.

Електрическите килими съществуват в две форми на освобождаване:

 • Стандартни килими за подгряване.
 • Инфрачервени килими.

Сред продуктите от тази категория са много популярни постелки с инфрачервено отопление. Както всички инфрачервени нагреватели, принципът на работа на инфрачервения филмов мат е за загряване на околните предмети. Тоест поне мястото, където се намира килимът (под, мебели), ще се нагрява от него. Принципът на работа на инфрачервените лъчи е за загряване на околните предмети и от тях се създава топъл въздух.

Някои от моделите са оборудвани с регулатор на температурата. Тоест всеки може индивидуално да настрои температурата, от която се нуждае, като включи килимчето на 40 или 60 градуса.

Вижте също - Избор на добър нагревател за страната

Нагревателната постелка има няколко предимства:

 1. Малък размер, предлага се за лесно придвижване между помещенията.
 2. Много икономичен, тъй като има незначителна консумация на енергия (до 50 W)
 3. Чрез прост принцип на работа, безопасен за работа.
 4. Експлоатационен живот в продължение на много години, продължава до 15 години.

Къде е удобен електрическата постелка?

Този мобилен килим може да бъде полезен във всяка среда. Топлите крака никога няма да ви позволят да се охладите. Следователно използването на тези черги е много уместно в различни ситуации, а именно:

 • За използване у дома или в страната.
 • Идеален за банята, тъй като е защитен от влага. Когато е необходимо, той може да служи за предотвратяване на гъбички и влага и да служи като отоплително устройство.
 • Много удобен за използване в коридора, който ще служи като сушилня за обувки, ако е необходимо.
 • Много подходящо в студено време за офиси, помещения в областта на красотата и здравето.
 • В масажен салон, СПА или лекарски кабинет.
 • Тя ще бъде просто незаменима в детска градина или център за развитие на деца, защото децата обичат да играят на пода.
 • За грижите за малките животни, включително за размирисване на пилета, такъв килим е много полезен.
 • Електрическата рогозка може да се използва там, където трябва да се изсуши нещо. Например на мястото, където се сушат плодове, или където окачите измитото пране.
 • Този килим ще бъде истинско спасение за работниците в открити павилиони или складове.

Приложението е толкова разнообразно, че е просто невъзможно да се подценява такъв елемент от домакинството.

Електрическите рогозки също могат да бъдат от различни материали за производство. Има определен асортимент, сред които можете да намерите килими от следните видове:

 • Килим.
 • От лен.
 • Вълнени.
 • Fur.
 • Микрофибърен.

Тоест, в допълнение към функционалното си предназначение, килимът може да бъде съчетан и по външен вид със стила на стаята.

ТОП 10 най-добри нагреватели с Aliexpress

Нагреватели под формата на чехли и ботуши

Ако искате да се поглезите напълно, тогава си вземете отоплени чехли. Това е просто чудо в студено време. Дава възможност за затопляне на краката в точното време след хипотермия. Просто трябва да си сложите маратонките и да ги включите. Веднага ще усетите как топлината от краката ви се разпространява по цялото ви тяло.

Електрически подгряващ крак има положителен ефект върху тялото. Инфрачервените лъчи имат добър ефект върху кръвообращението и метаболитните процеси в организма. Помага за облекчаване на тежки и уморени крака.

Отоплителните ботуши работят на същия принцип като чехлите, те просто приличат на ботуши. Тази опция е много удобна, когато трябва да затоплите краката си много бързо, например в ски курорт. Можете просто да се преоблечете в ботуши с гореща вода на всяко място (кафене, пункт за отдаване под наем, където има достъп до изход) и да загреете краката и тялото за кратко време.

Такива чехли, по-топли ботуши могат да се регулират с помощта на дистанционното управление. Което прави процеса на релаксация още по-удобен. Новите модели имат вграден масажор, този тип нагревателна подложка е истинско чудо. В края на краищата никой няма да откаже да масажира краката след тежък работен ден.

Удоволствие е да имате такава подгряваща подложка във вашия арсенал. Подложката за отопление е много актуална тема, особено в студено време. Също така е добър вариант за подарък. Рано или късно, в определена ситуация, всеки човек ще намери използването на този атрибут.

Вижте също:

3775 0

Съветваме ви да прочетете:

ТОП 12 най-добри перални машини според отзивите на клиентите