У дома Как да изберем Големи домакински уреди Предимства на пералнята на Samsung Eco Bubble

Предимства на пералнята на Samsung Eco Bubble

Качеството на измиване на пералня е много важно за всяка жена, затова те избират този тип домакински уреди за много дълго време. Това се дължи на факта, че този уред се купува доста дълго време, но заслужава ли си? както знаете, не евтино. И също така усложнява избора на големия асортимент от тези устройства на пазара, който постоянно се актуализира с нови разработки.

Една от марките, които произвеждат домакински уреди, е Samsung, който пусна серията перални машини Eco Bubble. Технологията на това устройство трябва да задоволи дори клиента с високи изисквания, тъй като осигурява висококачествено измиване. Нека разгледаме по-подробно в нашия преглед какво представлява функцията Eco Bubble в пералнята.

Технология Eco Bubble

Думата "Bubble", появяваща се в името на пералнята, дава да се разбере, че в процеса на пране участват мехурчета. Тези мехурчета в големи количества се образуват в началото на измиването с помощта на камшик, които образуват пяна по време на взаимодействието на вода и прах за пране. В повърхността на мехурчето прахът се разтваря по същия начин. Получената консистенция нежно премахва цялата мръсотия от дрехите, защото прониква в тъканта няколко пъти по-бързо.

Основното, което отличава пералната машина Eco Bubble от конвенционалната автоматична машина, е, че при пране прахът започва да "работи" още преди да се подава вода. С тази технология можете да измиете в студена вода, което ще спести не само електричество, но и почистващ препарат. Според разработчиците, използвайки тази технология, можете да премахнете сложни петна дори при 30 градуса.

Вижте също - Как да изберем най-добрата тясна пералня

Плюсовете и минусите на функцията Eco Bubble

Експертите смятат, че този модел перални машини е най-добрият на пазара. Това се дължи главно на факта, че има много повече предимства от подобни устройства. Имайте предвид, че всички тези предимства се получават поради различни полезни функции.
Ползи:

 1. Технологията, наречена "Bubble Generator" в този режим, смесва вода, прах и въздух, което води до образуването на голям брой мехурчета. Получената пяна лесно прониква дълбоко в тъканите и нежно почиства дори и най-трудните петна. Имайте предвид, че в този случай можете да миете в студена вода. Затова Еко балонът се счита за едно от най-добрите изобретения през последните години.
 2. Samsung Eco Bubble може да се похвали с интензивен еко режим. Това също е безспорен плюс, тъй като тази програма ви позволява да миете при ниска температура 150 по този начин се пести потреблението на енергия без загуба на ефективност.
 3. Можете да перете дънки без първо измиване на ръце. В резултат дънките ще издържат много по-дълго.
 4. Има програма за пране на бебешки дрехи, която нежно и внимателно почиства дрехите за бебета. В резултат на това нещата ще бъдат меки и детето няма да има алергии.
 5. Функцията „бързо измиване“ е подходяща за предмети с малко замърсяване. Заети хора ще оценят тази опция, така че целият процес ще отнеме не повече от 20 минути.
 6. Програмата за пране на връхни дрехи, помага да се предпази от износване с пяна, без да повреди горния слой, устойчив на влага.
 7. Една функция, наречена "Childproofing", е идеална за млади семейства с малко дете. Това ще помогне не само да се запази оборудването непокътнато, но и да се гарантира безопасността на бебето.
 8. Пералнята се изтрива почти безшумно.

Недостатъци:

 • Малки вещи и неща остават в гумения маншет след измиване.
 • Някои потребители се оплакват от неприятна миризма.
 • Пералнята е доста скъпа.

Обърнете внимание, че някои собственици на автомобили от серията Eco Bubble не виждат голяма разлика между тази и друга единица. Производителите смятат, че това се дължи на неправилна употреба на машината. Затова трябва да следвате инструкциите.

Дизайн и функции

Тази пералня се предлага в бели или сиви цветове, без мигащи акценти. Устройството е оборудвано с масивен лъскав сив люк. Вляво можете да видите отделението за прах, а вдясно има контролен панел с електронен екран, на който можете да изберете функцията Eco Bubble. В средата има превключвател за режими на пране. Имайте предвид, че до някои функции свети червен индикатор.

Спецификации:

 1. Параметрите на пералнята от серията Eco Bubble са 60х80х45см, което е стандартът.
 2. Режимите за превключване се извършват с помощта на въртящото колело.
 3. Зареждането на спално бельо се извършва фронтално, а барабанът побира около 8 килограма.
 4. Пералнята тежи 63 килограма.
 5. Електронно управление.
 6. Наличието на цифров екран.
 7. 17 режима на измиване и 5 температурни нива.
 8. Максималният брой тренировки в минута е 1200.
 9. Ниска консумация на енергия (клас A ++).

В нашата статия се опитахме да отговорим на въпроса: какво е функцията Eco Bubble. Надяваме се, че този преглед беше полезен за вас и ще направите правилния избор, като вземете предвид всички характеристики, предимства и недостатъци. Приятно пазаруване.

Вижте също:

9048 0

Препоръчваме ви да прочетете:

ТОП 12 най-добри перални машини според отзивите на клиентите