У дома Как да изберем Големи домакински уреди Перални машини Whirlpool: надеждност и стил

Перални машини Whirlpool: надеждност и стил

Изборът на пералня винаги е труден: всеки клиент иска устройството да съчетава качество на измиване, лекота на употреба и стилен дизайн. Всички тези параметри отговарят на пералните машини на легендарната американска марка Whirlpool.

Интересното е, че именно Whirlpool (по онова време - Upton Machine) произвежда първата пералня с електродвигател и функция за въртене. Автомобилът се появява още през 1911 г., след което корпорацията започва да усъвършенства производствените технологии и до ден днешен произвежда висококачествено оборудване, което отговаря на всички изисквания на най-взискателните клиенти.

Whirlpool Corporation непрекъснато търси нови решения и затова пералните машини на тази марка се отличават със специален набор от иновативни функции.

Повечето потребители предпочитат да отделят минимално време за измиване. Технология 6TH SENSE[1] позволява на пералнята да определи независимо количеството на заредено пране, което дава възможност да се проследи напълно процеса на пране и да се направят необходимите корекции за количеството вода и времето за пране (в зависимост от вида на тъканта). Тази технология прави процеса на измиване забележимо по-кратък, което намалява консумацията на енергия и вода.

Вижте също - Избор на пералня за страната

грижа с джакузи във водовъртеж

Съвременният ритъм на живот не винаги ви позволява да имате достатъчно време на склад, за да разтоварите пералнята веднага след измиването. Whirlpool също е решил този проблем: FreshCare + технология[2] осигурява нежна грижа за нещата след измиване. Ако предметите останат в барабана след края на измиването до 6 часа, машината ще предпази тъканите от изпичане и образуването на неприятни миризми. Това се постига чрез парна обработка и бавно въртене на барабана в продължение на 6 часа след измиване. Сега няма нужда да отлагате неща, за да закачите прането.

Понякога се случва, че след измиване елементът губи първоначалния си вид, разтяга се и изглежда непретенциозен. За да се предотвратят подобни ситуации, пералните машини Whirlpool са оборудвани с технология SOFTMOVE.[3], Тази технология отчита вида на измиваната тъкан и се грижи за запазването на нейните свойства. Всяка фаза на измиване се характеризира с различна интензивност на въртене на барабана, което не само ви позволява да поддържате външния вид на нещата, но и да постигнете перфектна чистота. След измиване нещата запазват своята яркост, форма и изглеждат като нови.

Не е тайна, че обичайната температура за измиване на цветни предмети е 30 или 40 ° C. Възможно ли е да се постигне отличен резултат, ако температурата на водата се понижи до 15 ° C? Пералните машини Whirlpool правят това възможно. Програмата Colors 15 има за цел да запази жизнеността на тъканите и облеклата. Висококачественото почистване на нещата се извършва с помощта на асиметрично въртене на барабана, което допринася за максимално навлизане на почистващ препарат в тъканите на влакната.

Перални машини Whirlpool

Трябва да освежите още една бяла риза или да се отървете от упорити петна след активно време с деца? Изберете режима, който е най-подходящ за вас: Опция Clean +[4] ще се адаптира към нуждите на потребителя и ще предложи интензивно, ежедневно или бързо измиване.

Пералните машини Whirlpool се грижат не само за нещата, но и за комфорта на потребителите: SenseInverter Motor[5] прави процеса на пране практически безшумен и увеличава живота на машината.

Всяка пералня Whirlpool има обмислен дизайн, което означава, че лесно ще се превърне в успешно допълнение към всеки интериор.

[1] Шесто чувство

[2] FreshCare +

[3] Мек Mov

[4] Клин +

[5] Инвертор за сензор за двигателя

Вижте също:

731 0

Съветваме ви да прочетете:

ТОП 12 най-добри перални машини до отзивите на клиентите