У дома Отзиви JVC LT-24M585W телевизионен преглед

JVC LT-24M585W телевизионен преглед

JVC LT-24M585W е представител на класа от 24-инчови телевизори. Най-често те се инсталират в кухнята или се използват като монитор. Сглобяването на тази Smart TV се организира в Калининград. Основното му предимство пред конкурентите е цената. Средно се предлага за ... Въпреки че това е едно от най-добрите предложения на пазара, парите все още са значителни, затова предлагам да ги подредим и наистина оценявам възможностите на телевизора.

Този модел участва в Топ интелигентни телевизори.

екран

JVC LT-24M585W има диагонал 24 инча, класическо съотношение на страните 16: 9 и HD резолюция. Последното го прави неподходящ за използване като монитор, но все пак е добър вариант за кухнята от бюджетния сегмент. Екранът е ярък, без отблясъци, Директно LED подсветка, има прогресивно сканиране, ъгли на видимост - 160 и 150 градуса. Индикаторът не е твърде добър, но за кухненски телевизор това е достатъчно. Ако този критерий е важен, обърнете внимание на Thomson T28RTL5240: разликата в цената е минимална, а ъглите на видимост вече са 178 градуса.

Външен вид

JVC LT-24M585W

Атрактивен дизайн, тънки рамки, изработени от бяла пластмаса. Логото на производителя се прилага отдолу. Гърбът на кутията също е пластмасов в бяло. Има стойка, по възможност стенен монтаж. Размери - 551 × 368 × 180 мм. Телевизорът не е тънък, но външният вид е похвален. Например най-близкият ценови конкурент Thomson T28RTL5240 изглежда скучно, изработена от пластмаса в класически черен цвят.

конектори

JVC LT-24M585W

Има всички необходими конектори - антенен жак, 3 HDMI (1 страна + 2 отзад), 2 USB (1 страна + 1 гръб), 3,5 мм изход за слушалки, компонентно видео вход, LAN, коаксиален аудио изход, CI слот. Поддържа се Wi-Fi. Аз лично бих искал да добавя още USB порт за лесно свързване на мишката и клавиатурата. В противен случай няма никакви оплаквания към конекторите към телевизора.

Звук

JVC LT-24M585W

JVC LT-24M585W звучи добре. Внедрена технология Dolby Digital. В същото време той отива някъде в стената, потребителите отбелязват, че е по-добре да го слушате отстрани, а ако седнете директно пред екрана, след това на няколко метра звукът се размива, силата на звука се губи. Thomson T28RTL5240 звучи по-добре.

Функции

JVC LT-24M585W

Функционалността на JVC LT-24M585W е практически неограничена, има Smart TV с Android TV 6.0.1, вградени тунери DVB-T, DVB-T2, DVB-C. За да гледате ефирна и кабелна телевизия, не е необходимо допълнително оборудване, просто свържете антената. Можете да разглеждате сайтове с помощта на LAN кабел или безжичен Wi-Fi. Вграденият медиен плейър управлява повечето от познатите формати и ако внезапно нещо не се възпроизведе, можете да инсталирате играч на трети страни на Android. От интересните опции - възможността за запис на USB флаш устройство, дори по график и с изместване във времето. Wi-Fi Direct за разлика от Thomson t28rtl5240 отсъства.

Ползи

JVC LT-24M585W

 • Ниска цена;
 • приятен дизайн;
 • достатъчна функционалност;
 • Умна телевизия, базирана на Android;
 • Смяна на времето;
 • удобно разположение на конекторите.

недостатъци

 • HD резолюция;
 • лошо качество на звука;
 • операционната система отнема много време;
 • Play Market не е инсталиран;
 • наборът от предварително инсталирани приложения е твърде малък;
 • дистанционното управление е безчувствено, трябва да се насочите точно към телевизора.

заключения

Предвид ниската цена, JVC LT-24M585W е добър вариант за кухня или хотелска стая: интересен дизайн, прилична картина, отлична функционалност, вградени тунери. Но ако размерите на стаята позволяват, бих препоръчал 28-инчов Thomson t28rtl5240: разлика в цената на всичко но размерът на екрана е по-голям, ъглите на видимост са увеличени, звукът е с порядък по-добър. Ако се има предвид само опцията с диагонал 24 инча, мога да посъветвам Samsung T24H390SIС. Разбира се, той е по-скъп, но има резолюция FULL HD, ъгли на видимост - 178 градуса, висококачествен звук.

1067 0

Препоръчваме ви да прочетете:

ТОП 12 най-добри перални машини до отзивите на клиентите