У дома Как да изберем телевизори ТОП 7 най-добри 75-инчови телевизори според отзивите на клиентите

ТОП 7 най-добри 75-инчови телевизори според отзивите на клиентите

В 75-инчовите телевизори производителите повишават стандарта на картината до 4K UHD. Големият екран предоставя изображения с дълбоки детайли. Осигурява дълбочина на цвета, контраст, висока скорост на кадъра. Тези телевизори използват специални програми за обработка на изображения. Те автоматично подобряват качеството на видеото и са оборудвани с интелигентен софтуер, разширявайки възможностите за свързване към една мрежа с други устройства, достъп до Интернет и др. Подготвих ТОП-а на най-добрите 75-инчови телевизори година. Препоръчвам ви да проучите характеристиките на всеки модел, за да направите най-добрия избор за себе си.

Erisson 75ULEA99T2 Smart

Erisson 75ULEA99T2 Smart

Erisson 75ULEA99T2 SM - един евтин телевизор от производителя няма да впечатли с яснотата и реализма на картината. Има посредствени индикатори за яркост, контраст. Възпроизвежда HD съдържание в 4K добре, но не поддържа HDR технология. Възможни са пропуски в динамични сцени. Звукът е приличен, но без Dolby Digital и DTS. Умно за Android, но скоростта и качеството са лоши.

Ползи:

 1. Добър зрителен ъгъл.
 2. Качеството на картината е нормално. 4K UHD съдържанието се показва красиво с потапящо изживяване.
 3. Звукът е достатъчен за гледане на канали, филми, но без ефекта Dolby.
 4. Достатъчен брой конектори.
 5. Наличие на Smart TV.

Недостатъци:

 1. Няма HDR поддръжка.
 2. Интелигентният интерфейс не е много лесен за използване. Зареждането отнема известно време.
 3. Сложно, неразбираемо меню.
 4. Ивиците на подсветката се виждат на черен екран (не е критично).
 5. Не може да се свърже към същата мрежа с други устройства.
 6. Не получава сателитни сигнали.

Erisson 75ULEA99T2 Smart е евтин 75 ″ телевизор, поради което той е с голямо търсене. Неговата цена - ... Модел с прилични характеристики, подходящ за гледане на телевизионни канали, филми от кино Smart TV, ако потребителят не се нуждае от висококачествен дисплей и звук. Ако наличието на Dolby Digital, поддръжката на HDR и допълнителни функции като гласов контрол са важни, надплащането ще е около , като Xiaomi Mi TV 4S 75 и LG 75UK6750 в готовност .

Xiaomi Mi TV 4S 75

Xiaomi Mi TV 4S 75

Xiaomi Mi TV 4S 75 се различава от предишния модел по наличието на HDR, което прави картината по-ясна и по-контрастна. Има по-бърза скорост на реакция на пиксели, по-добър дисплей на динамични сцени. Изискан и елегантен дизайн, тънка рамка, изработена от здрава сплав. Благодарение на декодерите Dolby Digital и DTS той възпроизвежда по-просторен, реалистичен звук, както казват купувачите, с ефект на "пълно потапяне". Smart TV също е на Android, но скоростта, функционалността е много по-добра. Вградена 8 GB памет. Интелигентната система за управление го прави лесна за използване - например, тя запомня предпочитанията на потребителя и дава търсене според тях. Гласов контрол. Няма вграден тунер.

Ползи:

 1. Хубав дизайн, тънка рамка.
 2. Отлично качество на изображението, естествена ярка картина, висока разделителна способност, 4K, HDR.
 3. Реалистичен съраунд звук.
 4. Умна телевизия на Android.
 5. Обширна медийна библиотека.
 6. Гласов контрол.
 7. Интелигентна система за управление.

Недостатъци:

 1. Няма поддръжка на T2.
 2. Фърмуерът по подразбиране е на китайски. Можете да разрешите проблема чрез декодер и свързване на приставката с фърмуер на руски език.

Цена Xiaomi Mi TV 4S 75, харесвам LG 75UK6750е . Erisson 75ULEA99T2 Smart Смарт ще струва по-евтино. Но по отношение на качеството на изображението, звука, функционалността, последният е значително по-нисък от Xiaomi. LG не поддържа Dolby Digital, поради което е по-нисък в качеството на звука. Моделът Xiaomi изпреварва основните си конкуренти, създавайки пълно присъствие в киното благодарение на мощен процесор, високо цветопредаване. Минуси на Xiaomi - фърмуер на китайски и липса на T2. Според прегледите купувачите решават това, като купуват приставка с домашен фърмуер.

LG 75UK6750

LG 75UK6750

LG 75UK6750 Има атрактивен модерен дизайн: тесен калъф, сложни рамки. В сравнение с описаните модели той предоставя малко по-големи детайли, реалистични изображения, елиминира добре шума и повишава остротата. Широк зрителен ъгъл, картината е еднакво ясна от всеки ъгъл. От Samsung UE75NU7100U и по-скъпи модели той има стандартен индекс на честотата на опресняване (50 Hz). Заради него в динамични сцени има малки почивки, влак. Гласов контрол, като в Xiaomi.

Ползи:

 1. Тънка рамка, модерен външен вид.
 2. Качество на възпроизвеждане на изображение: острота и контраст на изображението.
 3. Добър звук.
 4. Достатъчен брой конектори (повече от конкурентите).
 5. Възможно е да се свържете с домашна мрежа.
 6. Вграденият плейър показва всякакви филми.

Недостатъци:

 1. Много тегло.
 2. Не е най-тънката матрица.

Цена LG 75UK6750 - , Има подобна цена Xiaomi Mi TV 4S 75. Samsung UE75NU7100U струва повече , Да преплащат тази сума е за тези, които предпочитат малко по-тънък телевизор с различен тип подсветка. Ефективността му обаче е съмнителна поради възможни отблясъци на страните. По отношение на функционалността и качеството на изображението LG не отстъпва на по-скъпия модел (с изключение на скоростта на опресняване на картината, която може да се забележи при динамичните сцени). По отношение на качеството на звука, LG се различава от своите конкуренти, тъй като не поддържа Dolby Digital. Но въпросът кой декодер е по-добър, DTS или Dolby Digital, остава отворен, тъй като експертите не са съгласни по този въпрос. Телевизор LG 75UK6750 - приличен, конкурентен, дори в сравнение с по-скъпите модели.

Samsung UE75NU7100U

Samsung UE75NU7100U

Samsung UE75NU7100U Той има високо контрастно съотношение. Но не е достатъчно да се осигури подходящото ниво за HDR съдържание, според някои експерти. По-добре възпроизвежда SDR съдържание. Високият индекс на актуализация (100 Hz) ви позволява да изгладите картината по време на екшън сцени. Едно от предимствата на модела е черната еднородност. Гледането на затъмнени сцени ще бъде много по-ясно, отколкото на LG 75UK6750. Следователно телевизорът е идеален за гледане при слаба светлина. Няма гласов контрол. Smart TV работи без забавяне, навигацията и интерфейсът са ясни.

Ползи:

 1. Устойчиви, силни крака.
 2. Сглобката е надеждна, без пропуски.
 3. Прилично качество на изображението. Добра равномерност. Ясна картина в тъмни сцени.
 4. Ниско входно забавяне (чудесно за геймърите).
 5. Не е "спирачен" Smart. Прост интерфейс, превключване без забавяне.
 6. Ергономично дистанционно управление.

Недостатъци:

 1. При гледане под силен ъгъл се губи яснота.
 2. По-лошо от конкурентите, възпроизвежда съдържание в HDR.
 3. Няма пълно локално затъмняване.

Цена Samsung UE75NU7100U - което малко надвишава разходите Xiaomi Mi TV 4S 75 и LG 75UK6750 (от ) Модел 7 серия се характеризира с високо качество на изображението и съотношение на контраст. Но той е малко по-нисък от конкурентите поради липсата на усъвършенствани функции, малък ъгъл на видимост и малко размазване в динамичните сцени.

LG 75SK8100 NanoCell

LG 75SK8100 NanoCell

LG 75SK8100 NanoCell Модел „Чип“ - технология NanoCell за подсветка. Вместо конвенционални диоди има квантови излъчватели, които контролират нивото на осветление. Въпреки страничното осветление, няма светкавици като Samsung UE75NU8000U. Възпроизвеждането на цветове е прилично, но контрастът не е достатъчен.Има проблеми с черния цвят. При слаба светлина изглежда сив. Благодарение на висококачествената обработка на дисплея на динамични сцени, висок индекс на актуализация (100 Hz), изображението е гладко дори при гледане на спортни мачове или по време на игри. Освен високоговорителите, той има два субуфера: реализъмът и дълбочината на звука са по-пълни от първите четири модела.

Ползи:

 • дистанционно с микрофон за разпознаване на глас. Работи като лазерен указател: много е удобно да въвеждате имената на филма или уебсайта на отварящата клавиатура;
 • Smart TV работи перфектно и бързо. Голям брой приложения, достъп до магазина;
 • подсветката е странична, което не влияе върху качеството на дисплея, въпреки че изображението е малко по-тъмно отстрани;
 • отлично цветопредаване;
 • в динамичните сцени няма шутове. Когато гледате спорт показва ясна картина;
 • ниско забавяне на входа, бързо време за реакция.

Недостатъци:

 • на тъмно вместо черно се показва сивкав цвят;
 • пиковата яркост не е на най-високо ниво;
 • има проблеми с контраста.

Цена LG 75SK8100 NanoCell - , По отношение на качеството на подсветката, плавното показване на динамични сцени е по-добре от Samsung UE75NU8000U зад и LG 75UK6750 за 110 хиляди. Последният все още губи значително в качеството на звука. Но по яркост и контраст, LG 75SK8100 NanoCell е по-нисък от Samsung. Но LG 75SK8100 NanoCell предоставя прилична картина и поради бързото време за реакция е много подходящ за игрови конзоли.

Samsung UE75NU8000U

Samsung UE75NU8000U

Samsung UE75NU8000U се различава от всички модели за преглед в рамка без рамки, което му придава много модерен вид. Еднородността на черната трансмисия, контрастът печели над LG 75SK8100 NanoCell. По-гладък дисплей на динамични сцени от Samsung UE75NU7100U. Можете да промените цветовия тон за всеки вход, да контролирате изглаждането за сцени на действие и дори да извадите степента на локално затъмняване. В допълнение към конвенционалните високоговорители има субуфер. Няма DTS аудио декодер (само Dolby Digital). Поради това реалистичността и дълбочината на звука са по-ниски от LG 75SK8100 NanoCell, Sony KD-75XF9005. Приложението Samsung SmartTings за контрол над други домашни устройства, включително системата Smart Home. Но асистентът Samsung Bixby не може да отговори на сложни запитвания. Според производителя всички недостатъци ще бъдат отстранени след актуализиране на софтуера. Има специални режими на Game и Game Motion Plus, които намаляват забавянето на времето на видео сигнала. От телевизорите, представени в рейтинга, този е оптимален за геймърите.

Ползи:

 • тънко, красиво тяло, липсата на рамка го прави да изглежда като мобилни продукти на Samsung;
 • висококачествен монтаж;
 • удобен интерфейс за управление;
 • ярки, красиви цветове, висококачествена картина без матрична светлина;
 • нормален звук от родните говорители. По сочност, звукът може да играе в сравнение с LG и Sony;
 • добър процесор, висококачествена обработка на видео;
 • добри хоризонтални ъгли на видимост.

Недостатъци:

 • потрепвания в динамични сцени се забелязват при гледане на видео;
 • твърде прост вграден плейър, който няма настройки;
 • Edge LED подсветка;
 • Помощникът на Биксби не помага много.

Цена Samsung UE75NU8000U - това е почти идентично LG 75SK8100 NanoCell (). Sony KD-75XF9005 много по-скъпи - , В сравнение с конкурентите, Samsung се справя с мащабирането и дава цветно изображение. Платформата Tizen е една от най-добрите на пазара. Заедно със SmartThings осигурява лесно използване. Звуковата система върши отлична работа, въпреки че малко липсват високи честоти. Игровият режим прави телевизора привлекателен за определен сегмент от потребители. Телевизията заема заслуженото си място в ТОП-а. Ако не бяха съществените недостатъци (подчертаване, показване на динамични сцени), той можеше да надмине конкуренцията.

Sony KD-75XF9005

Sony KD-75XF9005

Sony KD-75XF9005 В сравнение с Samsung UE75NU8000U и LG 75SK8100, NanoCell осигурява най-голяма яснота на картината. Широка гама от реалистични цветове, ултра фини детайли, изключителен контраст благодарение на HDR технологията, базирана на обект, когато всеки елемент от кадъра се обработва, а не цялата картина. В динамичните сцени няма замъгляване, с бързо променящи се рамки, яркостта на изображението се запазва. За разлика от конкурентите, той няма субуфер. Но той е оборудван с DSEE технология, която възпроизвежда високи честоти, които се губят при компресиране на файлове.Той може да излъчва видео от всяко устройство, да записва съдържание с едно щракване на дистанционното управление. Моделът е идеално съвместим с PlayStation 4 и 4 Pro. Благодарение на своята острота, наситеност на цветовете и бърза реакция, той е идеален за геймърите.

Ползи:

 • красива гледка, тясна рамка;
 • подходящ за домашно кино;
 • равномерно осветление без светлина;
 • отличен черен цвят, добър детайл в тъмни сцени;
 • ярки, наситени цветове, реалистично изображение, висок контраст;
 • добро качество на звука с потапящ ефект;
 • умен смарт телевизор.

Недостатъци:

 • в режим HDR около ярки обекти допълнителна подсветка;
 • някои купувачи отбелязват липсата на Dolby Vision (необходима актуализация на фърмуера);
 • Android платформа „забавя”;
 • само един USB3.0 порт (останалите 2.0);
 • затъмняване в ъглите на екрана поради недостатъчен ъгъл на видимост.

Цена Sony KD-75XF9005 - , Състезателите, с които се проведе сравнението (LG 75SK8100 NanoCell и Samsung UE75NU8000U) са много по-евтини - около , Използваните от Sony технологии - за супер висококачествени изображения, реалистични цветове, привеждане в съответствие на формата към нивото на 4K UHD - потвърждават: телевизорът струва парите. Той има специална привлекателност за геймърите, киноманите поради дълбочината и детайлността на текстурите, липсата на акценти, размазване. Струва ли си да платите такава сума или е по-добре да вземете по-достъпен аналог, който е по-долен в някои аспекти, но също така осигурява приличен образ и звук, всеки ще реши сам, преценявайки финансовите му възможности.

4699 0

Препоръчваме ви да прочетете:

ТОП 12 най-добри перални машини до отзивите на клиентите