У дома Отзиви Преглед на телевизора Kivi 32FR50BR

Преглед на телевизора Kivi 32FR50BR

Новостта от производителя Kivi, малко позната на потребителите, изненадващо се оказа доста успешна и събра много положителни отзиви. Моделът е оборудван с няколко технологии за подобряване на качеството на изображението, добър звук, Smart TV, функция за управление на телевизора чрез смартфон и всичко това - за малко пари.

Този модел участва в рейтинг на най-добрите Full HD телевизори.

екран

Киви 32FR50BR

Модел с 32-инчов (81 см) екран и резолюция 1920 × 1080 px (Full HD) със скорост на опресняване 50 Hz. Kivi 32FR50BR има директно LED подсветка, светодиодите се инсталират зад екрана и се разпределят по цялата област. Тази технология ви позволява да постигнете равномерно осветяване без отблясъци. Декларираният от производителя ъгъл на видимост достига 178 °. С технологията HDR (High Dynamic Range) дори и най-малките детайли винаги са остри и живи, докато технологията Advanced Color Engine (ACE) осигурява естествени цветове при всякакви условия на осветление.

Външен вид

Киви 32FR50BR

Класическият външен вид и бялото тяло са много подходящи за монтаж като кухненски телевизор. Основният материал на тялото е пластмаса, но гърбът е от метал. Размери - 732 × 472 × 211 мм. Телевизорът е оборудван със стойка за монтаж на маса или шкаф, можете да го окачите на стената, но се нуждаете от допълнителна конзола с монтажни размери 200 × 100 мм. Тегло на телевизора - 4,6 кг.

конектори

Киви 32FR50BR

 • AV вход (червено, бяло, жълто) - свързване на аналогови устройства (видеокамери, DVD, Blu-ray плейъри, някои телевизионни предаватели).
 • USB (2 бр.) - свързване на USB флаш устройство или външен твърд диск.
 • HDMI (2 бр.) - свързване на цифрови устройства за предаване на изображения и звук (компютри, лаптопи, видео рекордери).
 • 3,5 мм аудио изход - за свързване на слушалки или акустика.
 • Коаксиален изход - може да се използва за предаване на звук при свързване на външни високоговорители.
 • RJ-45 (Ethernet) конектор - за свързване на интернет кабел.

Звук

Киви 32FR50BR

KIVI може да се похвали с красиви изображения и страхотен звук. Общата звукова мощност е 20 W, високоговорителната система е 2 вградени високоговорителя с мощност 10 W всеки. Това е достатъчно за всякакви помещения. Можете да се насладите на ярки снимки с ясен, висококачествен звук.

Функции

Киви 32FR50BR

SmartTV - възможностите на телевизора са сравними с компютър: той лесно се справя с уеб сърфиране, видеоклипове, игри. Интелигентната функционалност на Kivi 32FR50BR се базира на операционната система Android 6.0. Няма пълен магазин за приложения на Google Play, вместо това се използва Aptoide TV. Той също така актуализира фърмуера. Самата система е лесна за използване и за нея могат да бъдат изтеглени и инсталирани много безплатни приложения.

Картина в картина - две изображения се показват едновременно на екрана: първото видео се показва на целия екран, второто - в ъгъла на екрана.

Видеозапис - възможно е да се записват ефирни канали на носител на памет.

Time Shift е функция, която ви позволява да спрете излъчването на ефирна телевизионна програма по всяко време и да я запишете, за да продължите да гледате от момента на пауза в друг момент.Полезна функция: можете да направите пауза и да продължите да гледате любимия си филм или телевизионно шоу по всяко време.

KIVI Remote е приложение за контрол на телевизор чрез смартфон.

Гласово управление без дистанционно управление.

Bluetooth е полезна функция: можете да свържете различни устройства (високоговорители, слушалки, джойстици) към телевизора.

Предимства и недостатъци

Ползи:

 • ярък, висококачествен екран;
 • страхотен звук;
 • Smart TV с Android TV 6.0;
 • хваща добре Wi-Fi;
 • не губи връзка с Интернет;
 • ниска цена;
 • приятен дизайн.

Недостатъци:

 • KIVI Remote не винаги намира телевизора;
 • лош стандартен фърмуер, трябва да актуализирате до най-новата версия;
 • случва се, че отнема много време да се включи, Smart TV се зарежда.

присъда

Kivi 32FR50BR е добър телевизор с функция Smart TV, гласово управление или управление на смартфон. Съвременната функционалност, широките мултимедийни възможности работят без излишни настройки, когато свързвате телевизора към Интернет. Леко неудобство под формата на забавяне възниква при включване или при стартиране на приложения. Сочен екран, добър звук от стандартните високоговорители, тънки рамки около дисплея. Дизайнът е класически, но изглежда страхотно в бяло. Цена - .

950 0

Съветваме ви да прочетете:

ТОП 12 най-добри перални машини според отзивите на клиентите