У дома Отзиви Преглед на телевизор BBK 50LEX-7027 / FT2C

Телевизионен преглед BBK 50LEX-7027 / FT2C

BBK 50LEX-7027 / FT2C е 50-инчов Smart TV за по-малко , Може ли оборудването за такива пари да се справи с висококачественото възпроизвеждане на видеоклипове и игри или е по-добре да се преплати и да се купи модел на известна марка по-скъпо? BBK не е единственият производител, предлагащ по-евтина Smart TV , Нейният пряк конкурент е домашната Polarline и нейната телевизия 50PU11TC-SM зад , Заслужава ли си да платите повече за BBK 50LEX-7027 / FT2C?

Този модел участва в рейтинг на най-добрите Full HD телевизори.

екран

BBK 50LEX-7027 FT2C

Висококачествен LED дисплей с диагонал 50 инча, съотношение на страните 16: 9. Като се има предвид цената, не може да се говори за никакви 4K или дори HDR. Възпроизвеждане на видео - Full HD, честота на опресняване - 50 Hz. Ъгълът на видимост е 1760, За просто гледане на наземна или цифрова телевизия обикновено нямате нужда да играете и с неизискващи играчки. при Polarline 50PU11TC-SM твърдеше, че възпроизвежда видео в 4K резолюция, но всъщност има трудности с това: постоянната система замръзва, трептящи изображения.

Външен вид

BBK 50LEX-7027 FT2C

Прост, спретнат, с тънка рамка. Ъглите са леко омекнали. Някои потребители се оплакват от некачествения материал на каросерията, но все пак BBK е почти половината от цената на конкурентите с подобни характеристики.

Комплектът включва метални крака. Може да се монтира на стойка (продава се отделно) или върху конзола VESA 200 × 200 мм.

конектори

BBK 50LEX-7027 FT2C

В допълнение към антената има следните конектори: HDMI - 3 бр., USB - 2 бр., Компоненти и AV входове, Ethernet (RJ-45), жак за слушалки (3,5 мм). За да се даде отлична оценка, очевидно няма достатъчно CI слот, което опростява достъпа до кодираните канали. при Polarline 50PU11TC-SM той е.

Звук

BBK 50LEX-7027 FT2C

Достойно за бюджетен телевизор: вградени 2 x 8W високоговорители. Това ще бъде достатъчно за не особено взискателен потребител, но няма ефект на присъствие при гледане на любимото ви съдържание. Звукът е равен, на практика няма бас. Но конкурентът, според потребителските отзиви, претендира за своята акустика още повече.

Функции

BBK 50LEX-7027 FT2C

BBK 50LEX-7027 / FT2C - не само телевизор, а цялостен мултимедиен комплекс. По-добре е да го контролирате с клавиатурата или мишката, тогава възможностите му ще се разкрият със 100%. Сред основните функции - таймер за сън, възможност за запис на видео на USB флаш устройство. Изненадващо, моделът няма такъв познат вариант като защита на детето. Но той чете и отваря файлове от всякакви формати без проблеми, размери от USB носители, с изключение на видео в HDR, 4K резолюции. Вграденият браузър осигурява доста удобно сърфиране. Ако вътрешните възможности на програмата са малко, можете да инсталирате приложения на трети страни.

По отношение на функционалността този телевизор губи до по-евтин Polarline 50PU11TC-SM липса на функция за запис на видео с изместване във времето.

Ползи

 • Ниска цена;
 • Smart TV - възможност за инсталиране и използване на приложения на трети страни;
 • добър LCD дисплей, ярка, сочна картина с високи детайли;
 • чист външен вид;
 • включени метални крака;
 • добро качество на звука за бюджетен телевизор;
 • пъргави работни ОС без значителни изоставания.

недостатъци

 • Без поддръжка за HDR и 4K;
 • липса на CI слот;
 • няма защита от деца;
 • няма функция TimeShift.

присъда

BBK 50LEX-7027 FT2C

BBK 50LEX-7027 / FT2C оправдава цената си.В същото време няма да може да замени напълно компютъра и игровата конзола. Основното му призвание е да гледа цифрова и наземна телевизия. Ако имате нужда от телевизор само за това, можете да обърнете внимание Shivaki STV-55LED17: Smart TV не е в него, но качеството на картината и звука е по-добро, но само струва скъпо. Но спестете и спечелете Polarline 50PU11TC-SM поради 4K резолюция не бих препоръчал. Ако възможността да гледате видео в тази резолюция е толкова основна, по-добре е да изберете по-скъп телевизор.

657 0

Съветваме ви да прочетете:

ТОП 12 най-добри перални машини до отзивите на клиентите