У дома Условия за ползване Големи домакински уреди Мога ли да мия бамбукови възглавници в пералня
да се мият машинно да се мият машинно

Мога ли да мия бамбукови възглавници в пералня

За да имаме сили да „завладяваме върховете“, ние, простосмъртните, трябва да заспим достатъчно. Всъщност добрият сън е ключът към здравето. Разбира се, можете да убиете мамут по стария начин, да легнете върху камъче и да заспите под ромота на поток. Но дворът все още е 21 век. И не можете без добра възглавница. Например, бамбук. Как да измиете възглавница от бамбук, така че да запази представянето си възможно най-дълго? Нека се опитаме да намерим отговора на този въпрос заедно.

Кога е времето за измиване

Как да измиете възглавница от бамбук

В лудия свят на съвременните технологии човек наистина иска да бъде „естествен и удобен“ поне у дома. И това желание е напълно оправдано, защото каквото и да се каже, инстинктите вземат своето участие. Същото е с възглавниците. Как да измиете любимата си възглавница от бамбук? Оказва се, че няма нищо по-лесно.

Когато измиването е неизбежно, не се колебайте да отворите пералнята и да заредите любимата си възглавница. Изберете програма, при която температурата на измиване не надвишава 40 градуса, и натиснете бутона "Старт". И сега, със спокойствие, вървете да направите своето нещо.

Спалното бельо от бамбук не е причудливо. Можете да ги измиете във всякакъв прах. Единственото изискване е да не се използват избелвачи или балсами. Затова спрете да задавате въпроса „Мога ли да мия бамбукови възглавници в домакинска пералня?“, И смело действайте и се наслаждавайте на резултата.

Още по-лесно, ако възглавницата е покрита с покривало. Извадете го, измийте го и това е всичко. Пълнителят остава непокътнат, а продуктът ще ви издържи още по-дълго.

Вижте също - Мога ли да измия яке за костюм в пералня

Времето за сушене дойде

Как да изсушим възглавници от бамбук

Ако миенето на възглавници от бамбук не причинява никакъв дискомфорт, тогава при сушенето нещата са различни. Важно е да знаете, че е строго забранено да изстискате продукта в пералнята. Защо? Защото е толкова нежен и въздушен, че след интензивно въртене може да се превърне в ... Като цяло, разбирате ли, нали?

Така измитият „обект на обожание“ се отстранява от барабана на машината, изправя се и се поставя върху хоризонтална повърхност. Можете да го изсушите на слънце или под вентилатор. Но си струва да запомните, че температурата на помещението, където се извършва сушенето, не трябва да надвишава 30 градуса.

Ако се излъчва

По принцип измиването на възглавници от бамбук в пералня (и не само) не е необходимо. Понякога е достатъчно да ги излъчите. Материалът от бамбук има невероятни свойства. Не улавя прах и не абсорбира миризми. Но редовната вентилация все още не боли.

Тук нищо не е сложно. Вземете възглавница и я поставете на балкона в хоризонтално положение.Проветрихме едната страна, после другата и после легнахме на нея и видяхме прекрасни сънища.

Как правилно да съхранявате възглавница от бамбук

Разбира се, измиването и сушенето са основните въпроси, които имат всички собственици на възглавници. Например, ако е погрешно да миете любимата си бамбукова възглавница, тогава скоро тя ще се превърне в „парцал“. Същото може да се случи, ако не е правилно изсушено.

Замисляли ли сте се по въпроса за съхранението на възглавници? В крайна сметка, колко дълго ще „живее“ с вас, зависи от отношението ви към нея. Точно. Затова оставяме текстовете за десерт и продължаваме да намерим отговора на най-важния въпрос: "Как правилно да съхраняваме възглавница от бамбук?"

Купихте възглавница. Разопаковайте го веднага и размахвайте. Това ще съживи бамбуковите влакна и ще им помогне да дишат с пълна сила. Не забравяйте, че понякога дори новите дрехи се нуждаят от пране.

За да поддържате домашния комфорт, опитайте се внимателно да се грижите за нещата, свързани с вашата почивка. Няма значение дали съхранявате нови или машинно измити спални предмети. Винаги трябва да се разстила и да се пази от влага.

Следвайки тези четири прости правила, никакво количество пране, сушене или гладене не е страшно. Сега вашата почивка ще бъде с 50% по-удобна, а продуктите ще ви служат поне 2 пъти по-дълго.

Ето защо, спрете да се занимавате с въпроса: "как да миете бамбукови възглавници в пералнята?" Запазете тази статия и я използвайте според нуждите. И не забравяйте да оставите коментара си и също да споделите информация с приятелите си! До следващия път!

Вижте също:

6321 0

Съветваме ви да прочетете:

ТОП 12 най-добри перални машини според отзивите на клиентите