У дома Отзиви Philips TV рецензия 50PUT6023

Philips TV рецензия 50PUT6023

Philips 50PUT6023 е телевизорът, който взриви пазара през втората половина на 2018 година. Всички експерти реагират положително на качеството на изображението на неговата матрица и мултимедийните възможности на този модел, наричайки го почти най-доброто в ценовия диапазон до , Той стои , Цената за 50-инчов LCD телевизор на добре известна марка е атрактивна, затова предлагам да разбера подробно възможностите му. Като бонус ще направя подробно сравнение на този модел с двамата най-близки ценови конкуренти -Shivaki STV-55LED17 и HARPER 55U750TS.

Този модел участва класиране на най-добрите 4K UHD телевизори.

екран

Philips 50PUT6023

Висококачествен LCD с антиотражателно покритие, диагонал 50 инча и съотношение на страните 16: 9. Светодиодите са разположени отстрани, така че корпусът на телевизора е тънък (83 мм), но в ъглите може да има светлина. Не забелязах тези проблясъци. Напротив, видях висококачествена, жива картина с отлични детайли и плавно, естествено предаване на динамични сцени. С дисплея на бяло и черно също всичко е наред - дълбоко, ясно изразено бяло и идеално черно, не напрягайте зрението с контраст. Разделителната способност на екрана (3840 × 2160 px) ви позволява да се насладите на всички възможности на матрицата, когато гледате филми в 4K.

Екранът е безупречен: гореспоменатите близки ценови конкуренти тъкат далеч назад. В ценовия диапазон до едва ли ще намерите по-добра картина.

Външен вид

Philips 50PUT6023

Калъфът Philips 50PUT6023 е изработен от черна пластмаса. Телевизорът изглежда приличен, има тънка рамка. Акцентът на модела е стойка с ъглови крака. Изглежда доста, освобождава място под телевизора, но стабилността е под въпрос. Той изисква размер на шкафа, не по-малък от размера на телевизор. Отзад няма нищо необичайно - изпъкнал корпус с технически конектори.

В сравнение с конкурентите, Philips печели поради по-доброто сглобяване.

конектори

Philips 50PUT6023

Philips 50PUT6023 е оборудван с входове AV, VGA, HDMI (3 бр.), MHL, USB (2 бр.), Mini-Jack (3,5 мм) - за слушалки и коаксиални. Има конектор за свързване на антената. Местоположението на HDMI и USB конекторите е удобно - отстрани на кутията.

Конкурентните модели Shivaki и HARPER имат голям брой конектори. HARPER 55U750TS по-добре благодарение на функцията на Smart TV с последващата повишена функционалност и Shivaki STV-55LED17 - благодарение на вградения цифров тунер.

Звук

Звук

Philips 50PUT6023 - принципно ново ниво на звука в бюджетния сегмент. Мощността на вградената акустика е 16 W, има виртуални съраунд, ясни звукови системи за подобряване на звука, автоматично регулиране на силата на звука. Всичко това позволява на телевизора да произвежда съраунд звук с ясно изразени ниски честоти. Не можете да го наречете идеален, скъпите телевизори звучат с порядък по-добре, но Philips наистина е лидер в бюджетния сегмент. Shivaki и HARPER, с плоския си звук без бас, отново са далеч назад.

Функции

Philips 50PUT6023

Няма функция Smart TV, така че функционалността в сравнение с HARPER 55U750TS донякъде подрязани. Следователно, сравнение с Shivaki STV-55LED17, Сред предимствата на конкурента е интегрираният тунер DVB-S2. В противен случай Philips е очевидно по-добър - 4K резолюция на екрана, сензор за околна светлина, защита на децата, таймер за сън, възможност за четене и възпроизвеждане на файлове от USB флаш устройство и запис на USB устройство.

Ползи

 • Разумна цена;
 • тънък;
 • оригинална стойка под формата на крака;
 • отлично качество на изображението и звука;
 • висока резолюция на екрана;
 • възможност за възпроизвеждане на файлове от външни устройства;
 • запис на видео на флаш устройство.

недостатъци

 • Липса на Smart TV;
 • недостатъчна стабилност на стойката;
 • без тунер DVB-S2;
 • някои потребители са отрицателни относно дизайна на дистанционното управление.

присъда

Philips 50PUT6023

За телевизор без Smart TV за Philips е красив. Нищо повече - просто висококачествено изображение, звук, лекота на управление.

Ако имате нужда от „интелигентен“ телевизор с висококачествена картина, добър звук, трябва да харчите пари. Търсете го в диапазона до 30 хиляди, не си струва. Същият HARPER губи значително Philips по отношение на качеството на изображението, звука и 4K възпроизвеждането. Да плащате няколко хиляди само за функцията Smart TV в тази ситуация е просто непрактично. Най-близкият конкурент, достоен за внимание, ще бъде Hyundai H-LED55U601BS2S зад .

1496 0

Препоръчваме ви да прочетете:

ТОП 12 най-добри перални машини до отзивите на клиентите